≫ 

Nataša Bekvalac podržala "Orlove" pred Katar: Pozirala u uskim farmerkama i novom dresu reprezentacije

- Svim srcem uz reprezentaciju - napisla je ona i dodala emotikon orla

  • 7
Nataša Bekvalac Foto: Kobra

Pevačica Nataša Bekvalac trenutno je na turneji po Americi, a svoje pratioce iznenadila je fotografijom na kojoj pozira u novom dresu fudbalske reprezentacije Srbije i javno ih podržala pred dolazak u Katar.

Nataša je pozirala u uskim farmerkama i novom crvenom dresu naše reprezentacije i ujedno im pružila podršku.

- Svim srcem uz reprezentaciju - napisla je ona i dodala emotikon orla.

Natašu u dresu fudbalske repreznetacije Srbije pogledajte u nastavku teksta.

Inače, sve je bliže Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se održava u Kataru od 20. novembra do 18. decembra, a Orlovi će na završnoj smotri biti u novom "ruhu".

Puma je putem društvenih mreža promovisala i zvanične dresove reprezentacije Srbije, koji će po prvi put imati novi grb. Prvi dres je tradicionalne crvene boje, dok je drugi bele, što je uobičajeno već godinama.

Crveni dres

Domaća, crvena garnitura dresova inspirisana je zlatnom generacijom Orlića koja je 2015. godine vratila nadu i ponos srpskom fudbalu i osvojila svet na Novom Zelandu pobedom nad Brazilom. Upravo zato se na novom dresu nalaze zlatni detalji. Dres predstavlja korene i sećanje na vanvremenski uspeh generacije igrača od kojih mnogi danas nose dres najboljeg nacionalnog tima Srbije.

Ovakva kombinacija zlatne i crvene nije novina, jer su takvi bili i dresovi u kojima je igrala generacija rođena 1995. i 1996. godine, a kombinacija crvene i zlatne bila je i u prvom dresu Srbije od ostamostaljivanja 2006. godine.

Crvena boja je sepecifične nijanse i ustanovljena je još pre dve godine prilikom izrade prethodnog dresa. Na dresu je i jedan detalj na poleđini, gde je u ispisu Serbia, "b" slovo ispisano ćirilicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA