Baka Prase pobegao iz Srbije: Jutjuber otkrio da se plaši da ga ne ubiju, pa se oglasio s graničnog prelaza

Već danima traje medijski rat vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića i Baka Praseta, a po svemu sudeći, ne nazire mu se kraj

  • 22
Baka Prase i Željko Mitrović Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase obavestio je pratioce da je napustio državu zbog toga što strahuje za svoj život nakon konflikta sa Željkom Mitrovićem.

Već danima traje medijski rat vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića i Baka Praseta, a po svemu sudeći, ne nazire mu se kraj.

Do konflikta je došlo kada je Bogdan optužio Željka da mu duguje pare, što se ispostavilo kao neistina, te da Ilić zapravo duguje Mitroviću.

Željko mu je odmah odgovorio i najavio dokumentarni film o Bogdanovim kriminalnim radnjama, a sada je jutjuber odlučio da napusti zemlju.

Baka Prase Printskrin: Instagram/ bakaprase

- Bežim iz države pre nego što masnokosi pošalje hitmena (ubicu) - napisao je Baka Prase u opisu svog Instagram storija.

Međutim, mnogi su posumnjali da je jutjuber pobegao iz straha za svoj život.

Odmah su krenule spekulacije da Srbiju želi da napusti pre dokumentarnog filma čija je premijera najavljena u četvrtak, kako nakon njegovog emitovanja policija ne bi mogla da ga uhapsi.

Inače, Baka Prase je u nekoliko svojih objava na društvenim mrežama pokušao javno da udari na sina direktora Pinka i pomenuo nesreću kada je nastradala Andrea Bojanić.

Mitrović je odlučio da ne dozvoli da se šire tvrdnje bez dokaza, pa je objavio novi snimak na Tviteru.

- Kad pogledate ovaj video, shvatićete koliko je Baka Prase jedna obična kriminalno-pe*erska debilčina, ali od četvrtka će razumeti da mu se smeši od 2 do 12 godina robije kad ga otvorim po svim kriminalnim aktivnostima! Sa ocem pokojne Andree sam u komunikaciji od prvog dana nesreće", napisao je Mitović uz priloženi snimak.

Video: Željko Mitrović đuska sa zetovima: Jedan Rus, drugi Amerikanac, ali samo Srbija zna da igra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    5. septembar 2022 | 20:59

    Ako neko zna da je neko krivično delo učinjeno, po zakonu je u obavezi da ga prijavi odmah, (nema četvrtak, ponedeljak itd.), ukoliko ga ne prijavi, sam vrši krivično delo.

  • DARKO 100%

    5. septembar 2022 | 20:44

    Nenavijam ni za koga ,ali bi voleo da budem pravedan,nije u redu ni da nacionalna frekvencija koristi za licne obracune,jer i ta medijska hajka je takodje linc koji se moze zavrsiti na kraju tragicno ,jer ima uvek budala koji ce se povesti time i mogu uraditi nesto sto bi bili tragicno,ima ju sudovi ,tuzilastvo ,policija,advokati pa nek se tu ganjaju,a ovako medijski to nemoze izaci na dobro

  • Dasa

    5. septembar 2022 | 20:26

    Da je cist ne bi bezao...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA