Sara Jo greškom objavila fotku golih grudi: Prekasno shvatila šta je uradila, pa brzo reagovala

Ona već neko vreme uživa u ljubavi sa dečkom, plesačem Žigom Sotlarom, a nedavno su se vratili s letovanja u Hrvatskoj

  • 6
Sara Jo Jovanović Foto: Nikola Tomić

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, greškom je objavila fotografiju na Instagram profil kojom je otkriva više nego što je želela. 

Ona već neko vreme uživa u ljubavi sa dečkom, plesačem Žigom Sotlarom, a nedavno su se vratili s letovanja u Hrvatskoj. Koliko su zaljubljeni, pokazuje i činjenica da se par gotovo ne razdvaja.

Iako smo od Sare navikli da je na nastupima uvek u atraktivnim kostimima, koji više otkrivaju nego što pokrivaju, privatno najčešće vreme provodi u trenerkama i pidžamama.

Ipak, jedna fotografija poprilično je iznenadila njene fanove.

Sara Jo Printskrin: Instagram/ sarajoofficial

Na Instagram storiju popularne pevačice nedavno se pojavio momenat strasti na terasi, koji je privukao pažnju mnogih koji su komentarisali da se iz aviona vidi da su Sara i Žiga jedno u drugo zaljubljeni do ušiju.

Na njemu se vide njih dvoje u strasnom zagrljaju, dok je Sara bez brushaltera, pa su se na fotografiji mogu videti i njene bradavice, piše "Kurir".

Kako dalje pišu domaći mediji, kada je shvatila da je greškom objavila fotografiju koja otkriva više nego što je želela, Sara je fotografiju obrisala, ali se ona kao munja proširila društvenim mrežama.

Video: Sara Jo peva na Euro prajdu, dovodi i dečka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA