≫ 

Luna Đogani pokazala kako izgleda nakon botoksa: "Lice joj se ne pomera"

"Lepša mi je bila u skroz prirodnoj varijanti, ali poštujem njen izbor da radi šta želi i svako bi trebalo" jedan je od komentara

  • 67
Luna Đogani Printskrin: Instagram/luna_djogani

Bivša rijaliti učesnica i jutjuberka Luna Đogani odlučila je da uradi botoks, pa je o tome obavestila svoje fanove na društvenim mrežama.

Komentari su nakon ove estetske korekcije bili podeljeni, a naročito nakon što je Luna objavila prvi video na TikTok-u nakon ove intervencije.

Naime, Đoganijeva se snimala kako pleše uz pesmu koju voli, a komentarima se praktično nije video kraj.

"Je l' se to meni čini ili se njoj lice ne pomera uopšte?!", "Meni je ovo preterano, prvo usta, pa grudi, pa nos, pa botoks, šta je sledeće?", "Lepša mi je bila u skroz prirodnoj varijanti, ali poštujem njen izbor da radi šta želi i svako bi trebalo", "Ja ne vidim nikakvu razliku, lepa ranije, lepa sad", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Luna Đogani je nedavno operisala promenu na dojci i sada se dobro oseća. Kako je sama priznaje, sam Bog ju je pogledao, pa je na vreme otišla na pregled.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Video: Ima čime da se ponosi: Luna pokazala bujne grudi, fanovi u transu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA