Ispovest Slobe Vasića o borbi sa anksioznošću: Bio je navučen na lek za smirenje, a onda ga je ona spasila

- Postoji jedna divna žena, koja je dala život životu - napisao je on

  • 0
Slobodan Vasić Foto: Instagram/slobavasic_official

Pevač Sloba Vasić otkrio je da se dugo vremena borio sa anksioznošću i zavisnošću od jednog leka za smirenje.

Naime, pevač je ipak pronašao način da reši ovaj problem, o čemu je otvoreno govorio na Instagramu.

- U životu sam pokušavao na razne načine da dotaknem mir. Koliko god se mi trudili da to ispunimo, nešto nam sa druge strane ne da, da to tako i bude. Uvek sam se pitao šta je to nešto? Kako da se otarasim toga?!? Kako naći mir i kako živeti isti!? - počeo je Sloba svoju intimnu ispovest.

- Od svakodnevnih obaveza, preko raznih problema na koje nailazimo, ne uspemo da nađemo vreme za sebe. Sve mi nekako postižemo i stižemo, ali na kraju shvatimo da je samo sreća poenta života! Biti srećan, biti zdrav i biti nasmejan 24h! Život je moguće preokrenuti, moguće je pronaći i taj mir za kojim tragamo! Ali moramo jedno znati… Mi nismo neko ko se posvetio samo životu, duhovnosti i neko ko konstantno radi samo na tom polju! Postoji jedna divna žena, koja je dala život životu! - napisao je Sloba koji je sa koučem, prema kojem je izrazio zahvalnost u ovom postu, imao seanse, te došao do rešenja za svoj problem.

- Evo otkriću i jedan moj lični problem! Uz pomoć nje, ja sam prestao da pijem lek Lorazepam, koji mi je ogroman problem već neko duže vreme unazad! Zaista rešenje postoji! Pričom i razgovorima, koji se zapravo zovu "coaching", dolazimo do samog rešenja i suštine našeg problema! Gde zaista nećemo imati više problema i znaćemo kako i šta trebamo da radimo dalje u životu - dodao je on.

- Anksioznost i sve te ostale stvari koje nas sprečavaju, sputavaju i zatvaraju naše mišljenje i da budemo ono što jesmo su pakao i rado ću pomoći svima kroz postove da se oslobode tog problema - napisao je Vasić na Instagramu.

Video: Sloba Vasić: Kad ideš pod totalnu anesteziju, normalno je da se pitaš da li ćeš se uopšte probuditi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA