Božinovska i Rodići iskeširali 50.000 evra za svadbu: Ispoštovaće sve običaje, ovo su svi detalji veselja

Pevačica sutra ženi sina Mirka Šijana, a za veselje će navodno da iskeširaju 50.000 evra

  • 4
Bojana Rodić, Mirko Šijan i Goca Božinovska Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Goca Božinovska kao i njeni prijatelji Danijela i Bogdan Rodić obavili su poslednje pripreme za svadbu svojih naslednika Mirka Šijana i Bojane Rodić. 

Pevačica sutra ženi sina Mirka Šijana, a za veselje će navodno da iskeširaju 50.000 evra.

Troškove će da podele obe familije.

Svi običaji će biti ispoštovani, pa mlada izlazi iz svog doma, a mladoženja dolazi po nju u Titel.

- Verujte da je novac tu najmanje važan koliko to što se oni slažu i poštuju. Danijela i Bogdan Rodić baš vole Gocu i ona njih. Bila je korona, posla nije bilo, ali za svadbu je Goca otvorila buđelar. Mirko je njen mezimac, a snajku obožava, takođe ovo je prvo veliko veselje u porodici i veselje mora da prođe kako treba. Rodići nisu hteli da dozvole da Mirkova majka snosi sve troškove, pa su i oni barabar učestvovali u troškovima. Naravno, sav novac koji mladenci dobiju ide njima. Goca, a ni Danijela i Bogdan nisu pravili problem - priča izvor blizak pevačici za "Kurir".

Prema njegovim rečima Mirko je kompletnu organizaciju prepustio budućoj ženi.

- Sve njene želje i zamisao će biti ispunjeni. Zajedno su sve zakazivali, birali detalje, muziku venčanicu, odelo, ali glavnu reč vodi Bojana. Svestan je da finansijki nisu u velikim mogućnostima, ali će svakako biti na visokom nivou - završava izvor. Božinovska je uzbuđena, ali nije želela da otkriva detalje.- Svi smo veoma uzbuđeni i srećni. Ne mogu da vam kažem ništa o detaljima jer smo se dogovorili da sve bude iznenađenje, imajte razumevanja. Svakako, sve bitne detalje prepustila sam Mirku i Bojani, a ja ću sporedne stvari da odradim. Hvala što ste pozvali i čestitali- rekla je pevačica nedavno za Kurir.

Na svadbi će biti i poznatih, najviše pevača s kojima se Goca Božinovska godinama druži i saraduje, a to su: Sanja Đordević, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović, Đani, Jašar Ahmedovski i drugi.

Video: Bojana i Šijan u ludom provodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E veseli Mirko

    17. septembar 2022 | 11:55

    Sve prepustio drugima, pa sta ce kad zute banke zaradio nije, niko ga nista i ne pita.

  • Maya

    17. septembar 2022 | 07:08

    Sin se nije juce rodio.Ako za tolike godine nije mogla da ustedi pare za svadbu,nemoj ni da pravi.Koga to zanima koliko ce oni da iskesiraju.

  • Goga

    17. septembar 2022 | 07:06

    Svestan da finansijski nisu u velikoj mogucnosti? Pa zasto onda pravi svadbu? Da bi se o tome pisalo i prepricavalo? Svasta bas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA