"Sedim u jednoj od najskupljih stolica u državi": Đorđe David otkrio šta se dešava sa "Zvezdama Granda"

Muzičar je otkrio šta se dešava sa popularnim šouom, a spomenuo je i honorar

  • 19
Đorđe David Foto: Marko Jovanović

Ljubitelje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" iznenadila je informacija da nove sezone neće biti, odnosno da se neće snimati, iako su se kandidati, ali i žiri već pripremili za njen početak.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, ovo nije tačna informacija, a snimanje se nastavlja i to uskoro. Izvor blizak članovima žirija rekao je da je planirana nova sezona, a to nam je sada potvrdio i Đorđe David.

Muzičar je za "Telegraf.rs" otkrio da nema ni govora o otkazivanju nove sezone "Zvezda Granda", kao i da je žiri već spreman za ulazak u studio. 

- Nastavljamo snimanje 26.septembra, naravno da snimamo i da radimo na ovom najgledanijem projektu. Ove godine su kandidati jako dobri. Prvi put je ove godine audicija bila i u Hrvatskoj, u Zagrebu. To vam sve govori -počeo je Đorđe.

Kako se povela priča i o tome da će, zbog otkazivanja nove sezone, članovi žirija ostati i bez honorara, David je rekao da je njegova stolica jako skupa.

- Sedim u jednoj od najskupljih stolica u državi. Može da se meri sa ministarskim stolicama. Voleo bih da mi se desi novi ugovor, jer od viška glava ne boli - kaže on i dodaje da mu nije poznato na kojoj televiziji će se emitovati naredna sezone ovog takmičenja.

- To je pitanje za Sašu Popovića on zna. Mi znamo samo da nastavljamo sa snimanjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coyot

    19. septembar 2022 | 16:49

    Ovaj propali glumac i propali roker upoređuje vrednost posla ministra i posla člana žirija neke zabavne emisije?! Ako je i od njega mnogo je. Premda kakvi su nam većina ministra možda je i u pravu.😀

  • Caca

    19. septembar 2022 | 18:43

    Jel' to onaj isti Djordje koji je na sva usta pljuvao po Sasi Popovicu i zvezdama granda?

  • Natasa

    19. septembar 2022 | 18:44

    Najiritantniji clan zirija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA