≫ 

Barbara Bobak napravila haos na šabačkom vašaru: provodila se pod šatorom, Vendi častila sa 50 evra

Mlada pevačica je otkrila da li se stidi vašara, kao i da li ima predsrasude o kolegama koje pevaju na istom

  • 2

Već nekoliko dana na društvenim mrežama dele se snimci nastupa Vesne Vukelić Vendi na Šabačkom vašaru, a još jedna domaća pevačica postala je zvezda istog vašara.

I mlada i sve popularnija pevačica Barbara Bobak pevala je ovih dana na ovoj manifestaciji i njeni hit snimci kruže interentom.

No, ona se nakon svega oglasila i otkrila da li se stidi vašara, kao i da li ima predsrasude o kolegama koje pevaju na istom.

- Predrasude? Da li ste vi videli šator u kom sam ja nastupala? Da li ste videli snimke? Taj šator izgleda bolje od 50 posto klubova po Srbiji. Imao je kapacitet za 1000 ljudi, koji je bio popunjen. odrađen pod, rasvetu, ogromnu binu, i u organizaciji je kafane u kojoj sam već nekoliko puta pevala.

Otkrila i kako joj je bilo tokom nastupa na popualrnom šabačkom vašaru.

- U Šapcu kad god i gde god da sam nastupala bilo mi je savršeno, i to mi je jedan od omiljenih gradova, energija je fenomenalna, ljudi su fenomenalni, veseli i vole moj repertoar i znaju uvek sve i jednu pesmu i pevaju u glas. čak i Novu godinu pevam u Šapcu.

Osim svog nastupa, Barbara je iskoristila vreme i posetila, sada već legendarni nastup svoje koleginice Vendi, pa iskoristila i priliku da je počasti novčanicom od 50 evraa.

Detalje pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Vendi oplela po kolegama za sve pare: Malograđani sa sela donose žabokrečinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA