≫ 

Janjuš otkrio da ima porodičnih problema: "Molim vas, ne šaljite mi gole slike"

Ipak, ono što je mnogima "zapalo za oko" je ozbiljan ton kojim je nekadašnji zadrugar napisao ovu objavu, s obzirom na to da je poznat kao šaljivdžija

  • 1
Marko Janjušević Janjuš Printskrin: TV Pink

Nekadašnji zadrugar Marko Janjušević Janjuš oglasio se povodom problema koji ga je snašao zbog pojedinih devojaka koje mu se javljaju.

Naime, Marku su, prema sopstvenom priznanju, privatni problem napravile obnažene fotografije koje mu pripadnice nežnijeg pola šalju na društvenim mrežama.

- Molim vas, ne šaljite mi gole slike. Imam privatnih problema. Hvala na razumevanju - napisao je Janjušević na Instagramu.

Janjuš je ostao nedorečen da li mu je supruga napravila problem zbog spornih fotografija ili ne, kao i da li sporne fotografije uopšte imaju ikakve veze sa privatnim problemom.

Ipak, ono što je mnogima "zapalo za oko" je ozbiljan ton kojim je nekadašnji zadrugar napisao ovu objavu, s obzirom na to da je poznat kao šaljivdžija.

Marko Janjušević Janjuš Printskrin: Instagram/mali_janjus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    24. septembar 2022 | 00:19

    Šta su to gole slike? Da li je mislio na slike na kojima je neko go?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA