≫ 

Haos u Adaktarovima: Adam doživeo nevrvni slom zbog majke, "uništen" njegov "maserati" vredan 105.000 evra

Kada su žene iz porodice povele Adama do garaže kako bi mu otkrile iznenađenje, bez na njegovom licu je bio više nego očigledan

  • 5
Adaktarovi

Printskrin: RTV Pink

Sinoć je emitovana nova epizoda rijalitija Adaktarovi, a pravi haos među članovima kontroverzne porodice nastao je zbog "maseratija" vrednog 105.000 evra.

Naime, prava drama u porodici nastala je kada se Adam vratio iz Turske, a kući ga je sačekao, po njegovom mišljenu, "uništen maserati".

Kada je saznao da će postati otac dečaka pre par godina ofarbao ga je u plavo, a sada je majka u dosluhu sa tetkom, sestrom Vanjom, ćerkom Viktorijom i trudnom snajom Anđelom, ukrala kola od Adama kako bi ih ofarbala u roze jer sad čeka devojčicu.

Kada su žene iz porodice povele Adama do garaže kako bi mu otkrile iznenađenje, bez na njegovom licu je bio više nego očigledan.

- Šta je ovo, ofarbaš moja kola u je*enu roze boju i to je fora! - besneo je Adam na majku Alis, da bi opsovao sestru čim je progovorila i stala u njenu odbranu:

- Viktorija, aj ne jedi go*na - izdrao se Adam, potom rekao majci da uzme kola i vozi ih sama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA