Bolna priča pevača iz "Nikad nije kasno": Umrla je dva meseca pre mog razvoda, nisam imao kome dete da ostavim

Takmičar je imao dosta ponuda od kolega da krene sa nastupima, ali je sve to odbio iz porodičnih razloga

  • 1
Rade Čitlučanin Pritnskrin: Youtube/Nikad nije kasno

Samohrani otac iz Obrenovca, Rade Čitlučanin se prošle subote predstavio publici u takmičenju pevača veterana "Nikad nije kasno".

Iako je prvi put nastupio pred televizijskim kamerama, Rade je svojom interpretacijom ostavio sve bez teksta, a i sam je kako kaže prezadovoljan nastupom.

- Pojaviti se u ovakvoj emisiji koja je gledana u celom svetu, mislim da nema dalje. Mogu da kažem da sam posle 16 godina pauze zadovoljan svojim nastupom - počeo je on.

Takmičar je imao dosta ponuda od kolega da krene sa nastupima, ali je sve to odbio iz porodičnih razloga, a sada otkriva šta ga je to omelo da napravi veliku muzičku karijeru.

- Zvali su me muzičari da krenemo da sviramo, ali sam ja to odbio. U to vreme, tačnije 2012 godine mi je bila majka bolesna, umrla je dva meseca pre mog razvoda. Onda nisam imao kome da ostavim dete, on je ostao kod mene i ja više nisam imao izbora. Otac je star, i on je slabog zdravlja, nisam mogao da uklopim sve to. Meni je bio najvažniji sin, tako da sam se posvetio porodici – priznaje Rade.

Veteran priznaje da je učešće u emisiji „Nikad nije kasno“ kruna njegove dosadašnje karijere i da je ostvario svoj najveći san.

Rade Čitlučanin Pritnskrin: Youtube/Nikad nije kasno

- Svi kažu, hajde da dođemo da se pojavimo u emisiji i ja sam mislilo da je to tako, ali nije dovoljno samo jednom. Ovo je moja kruna svega što sam radio do sada - ispričao je Rade za "Grand online".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gru

    10. oktobar 2022 | 00:53

    Dobar momak...borac... Pravi otac..Sa srećom i osmehom u nove pobede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA