Marija Veljković se snimala u uskoj crnoj haljini, a zbog jednog pokreta njen dekolte "pao" je u prvi plan

Marija se uvukla u preusku crnu haljinu, a pratioci su sve vreme "zurili" u njenu figuru

  • 0
Marija Veljković Printskrin: Instagram/veljkovicmarija

Voditeljka RTS-a, Marija Veljković nedavno je potrvrdila da je u vezi sa glumcem Rastkom Jankovićem (50), a sada je zapalila mreže provokativnim fotkama.

Lepa Marija je objavila snimak na stori priči svog Instagram naloga, a posebnu pažnju privukla je uska crna haljina na njoj.

Marija se uvukla u preusku crnu haljinu, a pratioci su sve vreme "zurili" u njenu figuru.

Obučena u usku, crnu haljinu, Marija se sagla da uključi, a potom i isključi snimanje na telefonu, zbog čega je njen dekolte bio u prvom planu.

"Kakva lepotica, ali i ozbiljna riba", "Najlepša voditeljka ubedljivo", "Bomba si Mare", komentarisali su.

Inače, Marija već 6 meseci uživa u vezi sa glumcem i pevačem Rastkom Jankovićem, o čemu je nedavno i javno progovorila.

- Svi moji prijatelji mogu da potvrde da sam od studentskih dana govorila da je Rastko najlepši srspski glumac. Naravno, to nisam pričala u intervjuima za medije da me ne bi spajali sa njim. Zanimljivo je što smo živeli u komšiluku, a nismo se sreli do pre tri godine - rekla je nedavno voditeljka iza Hello i opisala upoznavanje:

- Upoznali smo se na rođendanu njegovog kuma Đorđa Davida, ali tada se ništa između nas nije desilo, jer je svako imao svoj život. Meni je ovo prva ljubav nakon razvoda. Sigurna sam u jačinu naše ljubavi, ali sam brinula kako će deca reagovati. Međutim, Rastko je toliko divan prema njima da ga obožavaju. Srećna sam što sam ga srela, on je zaslužan za moj osmeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA