Popović o pomirenju i druženju sa Kojićem: "On mi je rekao da hoće da me proteraju iz Hrvatske"

Kako je ispričao Popović, i sam Kojić mu je "otvorio oči" tvrdnjama da se Severinin tim "10 sati dnevno" bave njegovom pojavom i postojanjem

  • 1
Milan Popović i Igor Kojić Foto: RTV Pink, ATA Images

Biznismen Milan Popović gostovao je u "Novom jutru" kod voditeljke Jovane Jeremić gde je govorio o svom odnosu sa Severinom, a između ostalog dotakao se i druženja sa Kojićem.

Milan je prokomentarisao i svoje pomirenje sa Igorom Kojićem, bivšim Severinim mužem. Prvo je pomenuo nagađanja da mu je za rođendan kupio luksuzni automobil.

- Mnogi komentarišu da je Igor izdajnik i da je za to uzeo veliki novac, da sam kupio audi od 500.000 evra i ne znam ti ja šta. Malo sam čitao to, imam mnogo žena u kancelariji koje komentarišu to. Kažu da je Igor izdajnik i da je za to uzeo novac od mene. Priča se da sam ja njemu kupio audi A8 - kaže Milan.

Popović je zatim ispričao kako je došlo do slučajnog susreta sa Kojićem, uz tvrdnje da mu je zahvalan jer je odgajao njegovos sina i veoma mu se posvetio dok je bio u braku sa Severinom.

- Mi smo se slučajno sreli na Hvaru. Nisam znao u kakvom su odnosu Severina i Igor i da li se i dalje čuju. Bili smo na plaži jedan pored drugog, na ručku, večeri i opet na doručku. Sedeli smo rame uz rame i on je prišao i rekao da obožava Aleksandra i da želi da zaboravimo prošlost. On je najviše bio sa Aleksandrom jer se Severina bavila poslom. Hvala Bogu da je to bio Igor i ta skladna porodica gde su svi veseli i nasmejani. Hvala mu za to.

Kako je ispričao Popović, i sam Kojić mu je "otvorio oči" tvrdnjama da se Severinin tim "10 sati dnevno" bave njegovom pojavom i postojanjem.

- Igor mi je rekao da se Severinini menažeri 10 sati dnevno bave sa mnom, kako meni da zagorčaju život i izbace me iz Hrvatske. Igor to naziva da su oni gospodari njenog straha. To su ljudi koji za nju donose odluke, koji rešavaju sve bitne situacije. Igor kaže da se ono bave time da meni zagorčaju život. Ja sam delimično dobio starateljstvo, dobio sam da dete živi sa mnom. Poenta je bila da ga onba 46 dana nije vodila u školu, i to bez opravdanja. Ekipa ju je napustila, tada je spremala turneja. NJoj su posao i turneja važniji od bilo čega u životu. Ja sam bukvalista, ako majka dete vodi na pripreme za koncert, a ne u školu, znači da joj život nije organizovan. Ja sam uvek bio za dogovor, mogla je mene da zove. Igor je isto pritiskao da se dogovori sa mnom - tvrdi Popović u jutarnjem.

Video: Porodica Kojić bez Severine na slavi kod Brene, a evo šta Keba gde je snajka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    9. oktobar 2022 | 16:35

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣dva jarana istu zenu vole eh radosti gole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA