≫ 

Pevačica Slađa Alegro bila sa Teom Tairović na aerodromu u Nemačkoj: "Samo se ukrcala i otišla bez problema"

- Sa Teom su na istom letu za povratak u Srbiju bile i neke njen kolege, lično sam video Slađu Alegro - otkrio nam je izvor

  • 8
Tea Tairović i Slađa Alegro Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Tea Tairović trebalo je jutros da doleti u Beograd nakon nastupa u Nemačkoj, međutim na tamošnjem aerodromu je uhapšena, a na istom letu sa njom bila je i koleginica Slađa Alegro.

Naime, na istom letu iz Nemačke za Beograd sa Teom se našla i Slađa, koja se bez problema ukrcala u avion i vratila se za Srbiju.

- Sa Teom su na istom letu za povratak u Srbiju bile i neke njen kolege, lično sam video Slađu Alegro. Teu priveli, Slađa se ukrcala i otišla bez problema - rekao je izvor za naš portal.

Slađa je prethodno veče takođe održala nastup u istom gradu u koje je pevala i Tea, u Hamburgu.

Iako se spekulisalo da je Tea uhapšena zbog navodnih 70.000 evra, ona je, kako je izvor potvrdio za naš portal uhapšen zbog totalno drugog razloga.

Podsetimo, Tea već tri dana boravi u Nemačkoj gde je u petak i subotu održala dva nastupa, međutim pravu dramu doživljava prilikom dolaska na aerodrom.

Na pasoškoj kontroli policija je privela pevačicu, što je nju zbunilo jer nije znala koji je razlog i zbog čega je odvode u pritvor.

Kako joj je navodno objašnjeno, pevačica je prekršila zakon koji reguliše koliko vremena, ali i broj radnih sati pevačica može imati u zemljama Evropske unije.

Video: Nek laju svi, Tea keš će uzeti: Pevačica ne zna gde će sa bakšišom, pare lete na sve strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    9. oktobar 2022 | 15:21

    Tea 70 000 evra zaradila, a Šeki Turković vozi kamion u americi, jer ne može da zaradi od pjevanja

  • RODJAK

    9. oktobar 2022 | 16:52

    nije ona to na pevanje zaradila

  • Rasta

    9. oktobar 2022 | 16:05

    To je Evropska Unija gde se za sve skupo porez placa i to oduvek ,stoga su i bogatiji. Gospodjica Tea mislila to kao na Balkanu pevas ,stavis pare u dzep i ides kuci. Posle mozda nesto navedes drzavi ali daleko manje nego sto si zaradioi kupis ferari i vozas se. Na Zapadu moras da trazis dozvolu a sto je jos vaznije navedes tacno koliko radis i najvaznije kolika je zarada bruto naravno Kad sve plstis tebi ostane 40 posto To je Zapad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA