≫ 

Kija Kockar meta sajber nasilja: Pobednicu Zadruge vređaju, proklinju, vračaju i prete joj smrću

Kijine fan grupe podelile su samo neke od monstruoznih poruka koje pevačici svakodnevno pristižu

  • 59
Kristina Kija Kockar Foto: Marko Jovanović, Instagram/kijaa_boginjaa

Pobednica prve sezone rijalija Zadruga i pevačica Kristina Kija Kockar digla je glas protiv sajber nasilja, budući da i godinama unazad trpi linč na društvenim mrežama.

Naime, njoj je juče "prekipelo" kada je na Tviteru ponovo, po ko zna koji put, dobila uvredljivu i preteću poruku, te se javno požalila na sve kroz šta prolazi. Kija je istakla da smatra da njen bivši suprug Sloba Radanović snosi odgovornost za ovo što joj se dešava, budući da se svi oni koji joj prete i vređaju je predstavljaju kao njegovi fanovi.

- Da li neko blizak ili nepoznata osoba, ali četiri godine me na socijalnim mrežama maltretiraju (a uživo mogu da popuše k****) fanovi Slobe Radanovića, kome definitivno ništa nisam učinila, niti nekom u njegovoj porodici... Dok je obratno bilo drugačije. Lično sam mu rekla šta sam imala,. imate i knjigu. Gospodin "zauvek ću biti tu za nju" Sloba neka se pozabavi svojim fanovima. A to da li Bobo tebe blate - zaslužio si, ja nisam. Pomiri se sa tim. Srećno u životu, odoh sad na rođendan - napisala je Kija i izazvala buru reakcija na Tviteru, a potom je u razgovoru za Pink.rs otvoreno govorila o svemu sa čim se suočava.

Kijine fan grupe podelile su samo neke od monstruoznih poruka koje pevačici svakodnevno pristižu, na osnovnu kojih je lako zaključiti da njeni "hejteri" ne prezaju ni od čega, već svesno krše zakon i njena ljudska prava, ne bi li joj naudili. Kockarevu vređaju, prete joj smrću, a neki čak otvoreno priznaju da se služe magijskim ritualima ne bi li joj naudili.

- Jadna zakonita žena sa pola jajnika, tri tumora od prevelike želje i brige za popularnošću i pobedom. Imaš je, da li si srećna?", "Neće joj nijedna gatara pomoći, a kamoli doktori. Kad tad će joj auto samo izgoreti, zapamti šta ti kažem", "J**** ti tvoju Kiju, da Bog da sutra crkla", "Davno sam ja nju urekao i kunem je svaki Božiji dan otkako je izašla iz "Zadruge". Sve što sam je kleo, ispunjavaju mi se želje polako. Biće vama Kija pokojna. Uzmem njenu sliku, stavim na pod, okrenem sveću naopačke, upaslim je i malo po malo kapljice po njoj" - samo su neke od jezivih poruka, kojima treba stati na put.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neša

    14. oktobar 2022 | 07:45

    Uf, zamislite kad bi Luna, Sloba i njihove porodice i fanovi objavljivali gadosti i kletve koje dobijaju od fanatika ove "žrtvice", pa gde bi im kraj bio? Ne može ona bez glume i patetike.

  • Od Lune i Slobe

    14. oktobar 2022 | 12:38

    Smo videli dovoljno. I previse.

  • Milan

    13. oktobar 2022 | 06:51

    Kako seješ, tako i žanješ Kijo, ovakvih bolesnih ljudi ima i na tvojoj strani, što ti ne čistiš ispred svoje avlije, nego se u'vatila tudje ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA