≫ 

Vanja Mijatović jedva čeka da se uda, prvi put progovorila o zgodnom suprugu: Ne uzima njegovo prezime

Ipak, priznaje, ima tu i mana, ali jedno joj je najvažnije - da sa budućim suprugom nema „pravih problema i svađa"

  • 4

Pevačica Vanja Mijatović izgovoriće danas sudbonosno "da", a pre samog čina venčanja, pevačica je pred okupljene medije progovrila o svom izabraniku i detaljima glamurozne svadbe.

Vanja je ponosna na odnos koji neguje sa štampom, pa se u svom obraćanju posebno zahvalila svima koji su se njenom pozivu odazvali. Ubrzo zatim, istakla je da je veoma uzbuđena što će konačno izgovoriti sudbonosno „da".

Neki drugi dan će, kako je objasnila, izgovoriti sudbonosno „da" kako pred Bogom, tako i narodom.

- Ovo mi je stvarno najlepši dan u životu. Mnogo sam uzbuđena, ali nemam tremu - počela je ona, pa nastavila o tome kako nije baš odmah znala da je Aleksandar onaj pravi.

- Kroz vreme saznate da je to taj čovek za vas. Kad zavolite njegovu dušu. To je nešto što je najbitnije. Iskreno, nisam znala na prvi pogled „da je to taj čovek" (smeh) Ali, kroz vreme sam shvatila. Imamo iste ciljeve, želje. Porodica, porodični život... Džentlmen je, to volim, nije napadan. Obožavam njegove oči, osmeh, mnogo vrlina. Zaista me i dan-danas drži kao malo vode na dlanu.

Ipak, priznaje, ima tu i mana, ali jedno joj je najvažnije - da sa budućim suprugom nema „pravih problema i svađa".

Vanja Mijatovic, svadba Foto: Nikola Anđić

- Imamo, naravno, svi i mana. Njegove? Šta znam... Nije ljubomoran. Nekad se, naravno posvađamo. Posvađamo se i s majkom i ocem, ali to se prevaziđe brzo, ne postoji jedan dan da je protekao a da mi ne pričamo. Ako se nekad i sporečkamo oko nečega, kroz par sati je sve okej. Uglavno su gluposti u pitanju. Što ja kažem, nemamo pravih problema i svađa - naglasila je pevačica.

Na pitanje da li su joj pripreme za venčanje stvarale stres, nije krila da - nije baš sve „teklo kao voda". Materijal za venčanicu je dugo čekala, a pošto je stigao, bilo je potrebno nekoliko večeri da ona bude i izrađena.

- Nije mnogo. Imam najbolju drugaricu na svetu, Sašku, koja mi je pomogla da ovo sve bude ovako predivno, savršeno. Odlučna sam, znam šta hoću, a šta ne. Imali smo poteškoća, znate za ovaj famozni materijal koji smo čekali i koji je stigao pre par dana, za venčanicu, koja je potom za dve noći sašivena... - otkrila je Mijatovićeva kojoj, pak, nije bilo teško da odabere muziku.

Celu izjavu pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 12. oktobar 2022 | 20:06

    Kakav je ovo stil..dekolte degutantan?! Koo je ova persona?! Na šta ova liči ...Boze sačuvaj

  • Сандра

    12. oktobar 2022 | 19:28

    Први пут чујем за њу.

  • ❓❓❓❓❓

    12. oktobar 2022 | 19:28

    Koja je sad ovaa?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA