Članovi "Collaps bend" o saradanji sa Opačićem, pa birali između Milice Pavlović i Prije: Evo koju su izabrali

- U početku nije bio zainteresovan za saradnju sa nama, ali uz pomoć njegove supruge Nine koja mu je pokazala neke naše kavere koje smo snimili, on je na kraju pristao da piše - otkrili su nam momci iz benda

  • 0

Popularni bosanskohercegovački "Collapse bend" visoko se pozicionirao na regionalno muzičko tržište, pa samim tim postaje pretnja mnogim bendovima.

Ovaj četvoročlani muški sastav nedavno je objavio novu pesmu „Oglasi“, koju potpisuje Bane Opačić, a kako je došlo do saradnje s njim, ali o budućim planovima i privatnim životima govorili su članovi benda za Telegraf.rs.

Kako vam se sviđa Beograd?

- Beograd je grad muzike, grad koji živi i grad muzike. Odavde sve kreće, zato moramo ovde da prođemo, a sve ostalo je lako - rekao je Vahid Osmanović, osnivač benda.

Kako je došlo do saradnje sa jednim od najboljih tekstopisaca na našim prostorima, Banetom Opačićem?

- Do kontakta sa Banetom smo došlo preko našeg menadžera. U početku nije bio zainteresovan za saradnju sa nama, ali uz pomoć njegove supruge Nine koja mu je pokazala neke naše kavere koje smo snimili, on je na kraju pristao da piše. Sarađujemo uspešno već dve godine, snimili smo tri njegove pesme. Stalno smo u kontaktu i čim ima nešto za nas odmah nam pošalje. Ima mnogo iskustva sa bendovima, stvorio je neke od najpopualrnijih bendova na našim prostorima "Lexintong bend", "Lapsus bend", zato mu verujemo - rekao je fronetmen benda Elmir.

Kolaps Bend Foto: Nikola Anđić

Postoji mnogo popularnih bendova na našoj estradi, da li između vas i njih već postoji neka konkurencija, možda neke "zle krvi"?

- Nema, toga. Svako ima svoje, različite su nam energije i pesme i zato i nema potrebe da ima neke zle krvi. Uvek je dobro da ima konkurencije da možemo mi sebe da ograničimo i ostavljamo sebi ciljeve, da sutra budemo bolji od njih. Teško je danas izgraditi ime i benda i sebe kao pevača, mnogo je svega i svako ima pristup interentu. Svako danas može da peva, samo je dovoljno da ima novca. Na osnovu društvenih mreža smo se izgradili - kažu članovi.

Kolaps Bend Foto: Nikola Anđić

Na pitanje da li radije snimi duet sa Milicom Pavlović ili Aleksandrom Prijović, momci benda bili su složni i izabrali s kojom koleginicom bi radije snimili duet.

- Nismo za sada imali nekog određenog, iskreno više bi voleo s nekom pevačicom, a pevač bi pre s muškim. Prijovićka svakako pre. Više leži uz našeg pevača, mada može i Milica. Biramo Prijavoćku samo zbog žanra koji više odgovara pevaču - kažu momci.

S obzirom na to da ste stekli neku popularnost, kako se borite s obožavateljkama? Kakve poruke i zahtevi vam stižu putem društvenih mreža?

Kolaps Bend Foto: Nikola Anđić

- Svi smo srećni, niko nas ne veže, slobodni smo. Mora svakoj devojci dati neku nadu da bi dolazila na nastup, moraš biti fin prema svakoj. Ne bi verovali šta nam pišu i šalju, ne pišu nam samo devojke, ima svega i muškaraca, svašta šalju. Ali, čim pišu to je dobar znak - kažu članovi benda za Telegraf.rs

Kompletan intervju pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA