Odlučeno: Zvezde Granda prelaze na Pink, poznat i datum početka emitovanja

Iz Grand produkcije poručuju da se raduju uspešnoj saradnji i da očekuju da će nova sezona ponovo srušiti rekorde gledanosti

  • 8
Zvezde Granda emisija

Foto: Grand produkcija

Nova sezona najpopularnijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda, od ove sezone će se emitovati na televiziji Pink.

Iako su se u javnosti od sredine septembra mogle čuti razne informacije o nastavku Zvezda Granda, dileme više nema te će se ovo najpopularnije muzičko takmičenje vratiti na Pink televiziju a emitovanje počinje već 5. novembra.

Ugovor o saradnji između Pinka i Grand produkcije potpisan je danas a pored čelnika dve kuće potpisivanju su prisustvovali i kreativni direktor Granda Saša Popović kao i članovi žirija Ceca Ražnatović i Đorđe David.

Iz Grand produkcije poručuju da se raduju uspešnoj saradnji i da očekuju da će nova sezona ponovo srušiti rekorde gledanosti.

- Cilj Granda, kao ozbiljne i profesionalne kompanija, jeste da gledaocima ponude vrhunski zabavni program, sa kvalitetom kao imperativom svog televizijskog pravca. Naši ciljevi su uvek visoko postavljeni, želja nam je da zadovoljimo svačiji ukus i da, kao i do sada, gledaocima pružimo najbolji zabavni program - istakao je nakon potpisivanja ugovora direktor Grand produkcije Goran Šljivić.

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović podsetio je da se ovih dana navršava tačno 18 godina od kako su Zvezde Granda počele da se emituju upravo na Pinku i da mu je drago što se sada vraćaju. Takođe je najavio da ta televizija planira da do 1. novembra, vrati na male ekrane još neke emisije i formate koji su imali vrhunsku gledanost.

Zvezde Granda emisija

Foto: Grand produkcija

- Naša produkcija uvek je bila otvorena za vrhunske profesionalce i one koji mogu da odgovore izazovu, te se saradnji sa televizijom Pink kao takvom, radujem. Posle osam godina ponovo smo na ovoj televiziji, očekujem sjajnu reakciju naših gledalaca, čiji smo oduvek bili ljubimci. Piplmetri su na našoj strani oduvek - izjavio je kreativni direktor Granda Saša Popović.

Članica žirija Zvezda Granda, Ceca Ražnatović kaže da je ona najsrećnija zbog postignutog dogovora.

- To je jedna prirodna saradnja. Pink je prvenstveno muzička televizija a Grand je krenuo na Pinku. Drago mi je da se Zvezde Granda vraćaju na Pinku jer tu pripadaju kao najgledaniji format - izjavila je Ceca.

Zvezde Granda emisija

Foto: Grand produkcija

Pored Zvezda Granda, gledaoci će na Pinku ubuduće gledati i emisiju Praktična žena kao i ostale Grandove formate.

Žiri koji je i prošle godine radio sa kandidatima i osvojio srca publike, sešće u svoje fotelje i ovoga puta: Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović, Đorđe David, Viki Miljković. Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić. Za razliku od prethodne sezone, u ovoj sezoni neće biti produkcijskog žirija u kome će biti Mili i Snežana, već će njih dvoje biti ravnopravni sa kolegama iz stručnog žirija. U ovoj sezoni za učešće u takmičenju prijavilo se čak 7.000 kandidata.

Zvezde Granda emisija

Foto: Grand produkcija

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ postoji od 2003. godine. Mnogi učesnici ovog takmičenja su danas dobro poznata estradna imena, poput Milice Pavlović, Milice Todorović, Aleksandre Prijović, Darka Lazića i drugih. Šou se u Srbiji prvo emitovao na „Pinku“, a potom na „Prvoj“.

 

Video: Ceca u uskoj crnoj haljini stigla na snimanje Granda, sve na njoj pršti, a ona poručuje: Čuće se

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA