Jelena Golubović u Zadrugu pobegla od manijaka: Zaljubljeni fan upao u kuću na Avali, preživela pakao

  • 1
Jelena Golubović Foto: Kobra

Rijaliti učesnica Jelena Golubović pojavila se u "Zadruzi 6" kao jedno od najvećih iznenađenja.

Rijaliti zvezda je dugo vagala da li da prihvati ponudu produkcije i da se ponovo nađe u ovakvom formatu, s obzirom na to da je imala brojne poslovne obaveze kako ovde u zemlji, tako i u Rusiji, gde je u poslednje vreme često boravila.

Kako prenose domaći mediji glavni razlog za njen ulazak u "Zadrugu" bio je strah za ličnu bezbednost, jer je Jelena već duže vreme na meti manijaka, koji ju je pratio u stopu.

Kako govori dobro obavešten izvor Jelena je u realnom životu poslednjih meseci imala pravu dramu.

Ona se našla na meti jednog manijaka, u pitanju je mlađi muškarac, koji ju je bukvalno pratio u stopu. Navodno, on se ludački zaljubio u nju, došao je i do njenog broja telefona, ali ga je ona blokirala. Pisao joj je da želi da ostari sa njom, da samo sa njom želi decu, da će joj ispuniti sve želje. Njoj je sve to u početku bilo zanimljivo, ali je kasnije vrag odneo šalu - rekao je izvor Kurir.

Nasrtljivi mladić je, priča izvor, otišao i korak dalje, pa se pojavio u njenoj kući na Avali, gde Golubovićka provodi dosta vremena. Jedne večeri je, kada se vraćala iz obližnje prodavnice, u kući zatekla mladića koji je opsednut njom. Rekao joj je da ih sad niko neće razdvojiti i da su konačno zajedno. Jelena je pretrnula od straha, ali se nekako u momentu pribrala, odgurnula mladića, istrčala napolje i počela da viče. Manijak se uplašio i pobegao.

Rediteljka o ovom događaju ništa nije rekla ni majci Svetlani da je ne bi sekirala. Nedugo zatim, otišla je na pregovore sa produkcijom, a zatim i u Rusiju, kako bi se sklonila od svega.

Video: Peđa DBoj odlazi u zaborav! Miki pokazao budalu Zadrugarima

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA