≫ 

Otac nestale Marijane iz "Velikog brata": Telo iz Save ne pripada njoj. Imam informacije koje mogu šokirati

- Kad smo čuli da je u nedelju u Savi pronađeno telo nepoznate osobe, supruga i ja samo smo se bledo pogledali i pretrnuli - rekao je Kovačević

  • 0
Marijana Čvrljak, Seifert Printskrin: TV RTL, Exkluziv

Pre šest meseci pobednica regionalnog "Velikog brata", Marijana Seifert, nestala je bez traga i glasa, a sada se oglasio i njen otac nakon što je u nedelju oko 10 sati ujutro u koritu reke Save pronađeno telo nepoznate osobe.

Mnogi su odmah pomislili da je reč o telu bivše pobednice "Velikog brata" Marijane  koja je nestala pre gotovo pola godine, a iako su se tome nadali i njeni roditelji na kraju se ispostavilo da ipak nije reč o Marijani, a to je potvrdio i njen otac Ivo Kovačević u razgovoru s medijima.

- Kad smo čuli da je u nedelju u Savi pronađeno telo nepoznate osobe, supruga i ja samo smo se bledo pogledali i protrnuli. Cela protekla noć za nas je bila neizvesna, nismo oka sklopili. Spremali smo se da idemo u Zagreb na identifikaciju tela, međutim danas su nas nazvali iz policije i rekli da to nije naša Marijana. Reč je o starijoj ženskoj osobi - kazao je Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

Dodao je i da im je žao bilo čije smrti, ali i da im je ova vest dala kakvu-takvu nadu.

- Ne mogu vam ni opisati kako se osećamo proteklih šest meseci. Svaki nam je dan borba i svoje smo živote posvetili traganju za istinom. Želimo da se sazna što se tačno dogodilo našoj ćerki i siguran sam da ćemo to saznati. Puno je raznih teorija i kontradiktornosti od te kobne noći kad je Marijana nestala. Ne želim još s time izlaziti u javnost, ali kad bude trenutak spreman sam izneti sve informacije kojima moja porodica i ja u ovom trenutku raspolažemo. One bi vas mogle šokirati, no još nije vreme da o tome govorim, ne mogu dok ne prikupimo sve dokaze - napomenuo je Marijanin otac.

Iz očaja je najavio i štrajk pred policijom u Zagrebu.

- Evo, ovim putem najavljujem da ću uskoro doći štrajkovati i kampovati dan i noć ispred policijske stanice na zagrebačkim Krugama koja se bavi slučajem Marijane. Poneću sa sobom vreću za spavanje i biti tamo sve dok mi se ne kaže prava istina - zaključio je Ivo Kovačević.

Podsetimo, Marijanin nestanak prijavio je njen suprug Karlo Seifert, a nestala je tokom noći 27. aprila te nije ostavila nikakvu poruku niti je dala ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće. U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, pantalone crne boje s belo-crvenom crtom i svetle patike.

Video: Snimak mesta na kome je iz Dunava izvučeno telo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA