Šok tvrdnje fanova o odnosu jutjuberki i oca: "Drao se na njih u lajvu, ne želim da znam kakav je iza kamere"

Zoran je saopštio mu da su članovi porodice zapravo napustili njega, kao i da su mu onemogućili svaki dalji kontakt.

  • 0
Otac Anđele i Nađe Printskrin: Youtube/Andjela&Nadja, Foto: Instagram/andjelica

Jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević pronađene su sinoć nakon celog dana potrage, o čemu je javnost obavestio njihov otac Zoran, koji je prvobitno i otkrio da su nestale.

Zoran je na Jutjub kanalu ćerki održao "lajv" u kom je obavestio javnost da ga je naposletku kontaktirao brat i saopštio mu da su članovi porodice zapravo napustili njega, kao i da su mu onemogućili svaki dalji kontakt.

Iako je ova informacija zgranula javnost, kao i Zoranovo priznanje da su "imali probleme" za koje pak "nije mislio da su toliko veliki", mnoge redovne pratioce ovog Jutjub kanala nije toliko iznenadio ovakav epilog priče.

- Lepo od njega što nije hteo da produbljuje priču i rekao da su okej, a razumem i njih. U par navrata se užasno drao na njih u lajvu i curama je verovatno svega preko glave, plus se drao na njih u lajvu pred 3.000 ljudi. Ne želim da zamišljam kako je iza kamere - napisao je jedan pratilac.

- Ne znam da li se neko seća, ali ja se sećam, da je Zoran pre nekih mesec dana objavio na Insta-storiju nešto za razvod braka i kako su Anđela i Nađa još tada stale na stranu njihove majke, međutim, to je posle sve utihnulo, i, koliko vidim, tad su se pomirili svi, šta god da je bilo. I sad se ovo desilo, tako da iskreno verujem da je istina. Mada mi je čudno da su sve stvari ostavile ovako, mora da je neki haos bio pre toga -ostavila je komentar jedna korisnica Jutjuba.

- A kako i neće napustiti kad se u prethodna dva Anđelina lajva dereš na nju što nije pozvala ljude da gledaju lajv", "Razumem devojke, užasno se drao na njih u lajvu, zamislite kako je kada se kamere ugase - pisali su drugi.

Ipak, bilo je i onih koji se ne slažu sa komentarima ovog tipa.

- Nisam želela da komentarišem, ali sada moram. Samo me zanima zašto su te napustile, zbog čega, je l' ima razloga? Nikome ništa nije jasno. Pojasnite nam malo. Videlo se koliko ljubavi ima u vama jer imate predobre ćerkice, fine i radne. Nikada ne bih posumnjala u njih da napuste svoju porodicu i odu. Stvarno mi je žao - napisala je jedna verna gledateljka njihovog Jutjub kanala.

Podsetimo, Zoran je u spornom lajvu izjavio: "Anđela, Marija, Nađa i Tina su dobro. Javile su se mom bratu i rekle su da su napustile mene. Kao i svaka porodica, i mi smo imali probleme, iskreno nisam mislio da su to toliko veliki problemi. Nisam sa njima u kontaktu, isključeni su svi telefoni, ne mogu da ih dobijem. Pokušao sam i preko njihovih prijatelja da ih pronađem, ali su isključile lokaciju."

Video: Srpske jutjuberke Nađa i Anđela nestale u Parizu: S njima se izgubio trag i majci i rođaci

(Tlegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA