Dunjice, to sam ja, Neda! Glumica iz "Greha njene majke" se oglasila iz Amerike: "Živim kao u 18. veku"

Njen snimak "preko bare" pokrenuo je veliki broj komentara, a mnogima je bilo čudno kako priča, te ono što govori

  • 16

Nekadašnja glumica Ivana Jovanović, koju svi pamte po ulozi Nede u ostvarenju "Greh njene majke", oglasila se iz Amerike, gde već godinama živi.

Ivana, odosno Neda, a možda i Dunjica poslednjih godina postala je veoma viralna na mrežama zbog uloge koja ju je proslavila.

Sada se oglasila na mrežama i otkrila gde živi, a posebno simpatično korisnicima društvenih mreža jeste njen način priče, ali i akcentovanja.

- Ćao! Nismo se videli osam godina. Izvinjavam se ako sa(u)m r(u)azvila akcenat, al' to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda - rekla je Jovanovićeva prvo u videu koji se deli društvenim mrežama.

- Živim u prelepom Ajdahu trenutno. Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u celoj Americi! - dodala je Ivana, dok u snimku oko nje vidimo njeno dvorište.

- Stalno putujem! Živela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelepu, fenomenalnu, planinsku atmosferu! Živim kao u 18. veku! - navodi bivša glumica.

@majmunskaboginjaa #neda #grehnjenemajke #miljanakulic #macadiskrecija #zadruga #viral #fypシ゚viral #fypシ #balkan #srbija #foryoupage ♬ original sound - majmunska boginja

- Sečemo drva, idemo u kupovinu, ovo je dvorište... I tako, osećam se fenomenalno! - zaključila je ona.

Podsetimo, Ivana se sa sinom Viktorom odselila u Los Anđeles i tamo počela potpuno nov život. Radila je kao kreativni menadžer u jednom restoranu, ali i kao instruktor joge.

- Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu - govorila je ranije ona, te dodala da je okružena poznatim svetskim facama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    20. oktobar 2022 | 09:46

    Koje je ovo foliranje u pitanju..

  • Stojko

    20. oktobar 2022 | 09:52

    Retko losa gluma u retko losoj seriji sa retko losim scenarijom, u izvedbi naseg cuvenog rezisera.

  • ceca

    20. oktobar 2022 | 09:59

    Par godina u americi i kao navodno promenila akcenat.Koje foliranje.Zivim u inostranstvu i Niko od nas nije zaboravio svoj jezik,naprotiv.Moja Deca su i cirilicu naucila da ne nabrajam dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA