Lepa Ivana objavila intimni video, Biković joj se udvara uz hit pesmu: "Srce mi slomila i otišla u ponoć"

Snimak je nastao tokom simanja nekog od projekta na kojima trenutno radi Biković, u kontejneru u kojem se glumac priprema za snimanje

  • 2

Miloš Biković već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa lepom Ivanom Malić, koja je sada objavila privatni video i pokazala kako je glumac i dalje osvaja i udvara gotovo svakodnevno.

Snimak je nastao tokom simanja nekog od projekta na kojima trenutno radi Biković, u kontejneru u kojem se glumac priprema za snimanje.

Obučen u odelo, Miloš je svojoj lepšoj polovini otpevao stihove:

- Srce mi slomila i otišla u ponoć, Ivana, Ivana - pevao je Biković dok je istovremeno i igrao.

Kako Biković zavodi svoju dragu pogledajte u videu na početku teksta.

Inače, Biković i Ivana su već nekoliko meseci u vezi, a koliko je njihova veza ozbiljna dovoljno govori i činjenica da se gotovo ne razdvajaju jer ga fatalna brineta prati u stopu.

- Ne komentarišem svoj privatni život, tačnije, vrlo retko govorim o njemu. Mene, kada su mediji u pitanju, više ništa ne može da iznenadi, ali mi je jako zabavno što istog dana pišu o raskidu, prevari i ženidbi. Ne znam kako bih tu potrebu medija da objavljuju vesti i da se uopšte ne opterećuju istinom i smislom nazvao. Mogu da kažem da to, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, takođe ne znači ni da se to već možda nije desilo - rekao je Miloš nedavno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    20. oktobar 2022 | 18:19

    Iako nisam verovala onoj plesačici i manekenki ispašće da su devojke bile u pravu. U ovoj je našao sluškinju koja igra kako on svira a on nju za uzvrat izdržava. Sramota bre nakon svega što je pričao o devojkama. Pao je jako nisko.

  • au

    20. oktobar 2022 | 15:27

    nije mu dobro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA