"Nikad nije kasno" prelazi na Pink: Potpisan ugovor o saradnji

Ugovor o saradnji potpisan je danas, a pored čelnika Pink televizije Željka Mitrovića i direktora Grand televizije Gorana Šljivića, potpisivanju je prisustvovala i voditeljka ovog programa Dragana Katić

  • 4
Nikad nije kasno na televiziji Pink Foto: Elena Srdić

Nova sezona popularnog muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" od ove sezone će se emitovati na televiziji Pink.

Ugovor o saradnji potpisan je danas, a pored čelnika Pink televizije Željka Mitrovića i direktora Grand televizije Gorana Šljivića, potpisivanju je prisustvovala i voditeljka ovog programa Dragana Katić. Emisija će se od 6. novembra emitovati na Pinku.

- Prošle nedelje smo potpisali ugovore za "Zvezde Granda", a danas smo potpisali ugovor i za poslednji projekat za koji mi mislimo da je bitno da pređe na Pink, a to je "Nikad nije kasno". To je takmičarska emisija koja će se emitovati nedeljom u 21 čas i ona je za nas od posebnog značaja - rekao je Mitrović.

- Mi smo zadovoljni uslovima i znamo gde dolazimo - poručio je Goran Šljivić.

Iako nije prisusustvovao samom potpisivanju ugovora, Zika Jakšic poručuje :

- Nisam iznenađen ovakvim razvojem događaja, jer se to već mesec dana najavljivalo kao mogućnost ukoliko se ne postigne dogovor između TV Prva i SBB. Meni je najvažnije da to neće ugroziti gledanost emisije i da će se emisija vratiti na već ustaljeni termin nedeljom u 21h na koji je publika naviknuta.

Dragana Katić, voditeljka ovog programa, istakla je da se raduje novoj sezoni ove emisije na Pinku.

- Gledanost će sigurno biti veća. Nikad nije kasno je emisija koja ima poštovaoce iz prostog razloga što ima takvav sadržaj i što su kandidati koji se prijavljuju ljudi koji su ogolili svoju intimu i ispričali svoje živote, odnosno rekli zašto su u poznim godinama krenuli u neke nove bitke u životu - rekla je Dragana.

Podsetimo, prošle nedelje je potpisan ugovor o saradnji između Pinka i Grand produkcije, a pored čelnika dve kuće potpisivanju su prisustvovali i kreativni direktor Granda Saša Popović kao i članovi žirija Ceca Ražnatović i Đorđe David.

Iz Grand produkcije poručuju da se raduju uspešnoj saradnji i da očekuju da će nova sezona i ovog programa ponovo srušiti rekorde gledanosti.

- Cilj Granda, kao ozbiljne i profesionalne kompanija, jeste da gledaocima ponude vrhunski zabavni program, sa kvalitetom kao imperativom svog televizijskog pravca. Naši ciljevi su uvek visoko postavljeni, želja nam je da zadovoljimo svačiji ukus i da, kao i do sada, gledaocima pružimo najbolji zabavni program - rekao je tada Goran Šljivić.

Video: Kad Mica zameša u pozadini, nije ni bitno što Samardžić snima: Samo ne prestaj, Todorovićeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TASA VASA

    22. oktobar 2022 | 14:39

    Nikada vas više neću gledati !!!!!

  • Zoki 012

    22. oktobar 2022 | 15:02

    Do juče se pljuvali a sad se lizu 🤮🤮🤮🤮

  • Mihailović

    22. oktobar 2022 | 14:52

    Nije se nedavno bez razloga govorilo da Dragana Katić prelazi na Pink...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA