Zorica jednu stvar nikada neće oprostiti Vesni Zmijanac: Moja porodica i ja smo mnogo plakali zbog nje

- Znate, Vesnu sam upoznala kao pevačicu koja je radila na vašarima i Ibarskoj magistrali - rekla je svojevremeno Zorica

  • 9
Zorica Brunclik i Kemiš i Vesna Zmijanac Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik navodno nisu razgovarale tri decenije i to zbog Miroljuba Aranđelovića Kemiša, a Zorica je sada otkrila jedan detalj koji navodno nikada neće oprostiti koleginici.

U medijima se pisalo kako je Zorica otela Vesni muža, što je poznati harmonikaš kasnije demantovao.

A ovu temu Zorica Brunclik je jednom priliko komentarisala.

- Moja porodica i ja mnogo smo plakali kada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Znate, Vesnu sam upoznala kao pevačicu koja je radila na vašarima i Ibarskoj magistrali. Tada je imala svega dve pesme, “Vetar duva oko kuće” i “Ori, Mile, al' duboko”. Onda je upoznala Kemiša, za koga se udala, a ja sam joj čak bila na svadbi i donela poklon – objasnila je Zorica, a prenosi "Hello".

- Dok su njih dvoje bili u braku, Kemiš joj je dao prelepu pesmu “Nevera moja”, a onda su se razveli, pa je neko pametan ko joj je tada bio šef marketinga, jer Vesna to nije mogla da smisli, rekao da bi upravo ta numera mogla da nastane zahvaljujući njihovom razvodu. S tim u vezi, ona je za jedne čitane novine dala izjavu sa velikim naslovom “Drugarica mi je otela muža” i mojoj porodici napravila pakao. Sva moja deca imala su problem, a ja sam konstantno bila frustrirana zbog nje i njenih veza sa moćnim ljudima koji su joj krojili karijeru. Zbog nje su me svi gledali kao babarogu i kao ženu koja je sve samo ne omiljena – ispričala je folk pevačica jednom prilikom, prenosi gorepomenuti portal.

Video: Zorica Brunclik se rasplakala pred koncert: Dobila specijalni poklon koji je razgalio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ffm

    24. oktobar 2022 | 14:13

    Ako je Vesna pevala na ibarskoj gde je onda Zorica pevala?Inace Vesna je pojam za Zoricu i to u svakom pogledu !!!

  • Vlastimir

    24. oktobar 2022 | 14:49

    Pa i jesi joj otela muža, a što se tiče pevanja mnogo je bolja pevačica od tebe i ima pesme za sva vremena !!!!

  • MK

    24. oktobar 2022 | 15:49

    VESNA ZMIJANAC KRALJICA 👑 uvek bila i ostala a Zorica 5-6 muževa promenila i ona našla da priča o Vesni. Bolje joj je da ćuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA