≫ 

Stojin snimak sa nastupa šokirao! Pevačica se potpuno izobličila, ljudi pišu: "Ovo je jezivo"

Pevačica je pokazala na poslednjem nastupu novo izdanje i ostavila mnoge u čudu

  • 1
Stoja Printskrin: TikTok/Un_po_di_tutto2

Snimak sa jednog od nastupa pevačice Stoje posato je veoma viralan na društvenim mrežama, zbog njenog izgleda.

Naime, pevačica je pokazala na poslednjem nastupu novo izdanje i ostavila mnoge u čudu.

Na društvenim mrežama se uveliko komentariše činjenica da joj lice izgleda mnogo drugačije.

"Ovo je jezivo", "faca neke druge osobe", "šta se desilo ženi sa licem?", samo su neke od poruka koje su ostavili korisnici Tvitera i TikToka ispod snimaka sa pomenutog nastupa.

Stoja nikad nije krila da je posećivala estetskog hirurga i korigovala šta god je želela, pa je ponovo pokrenula glasine da je išla "pod nož".

Pevačica je krajem prošle godine javno govorila o liposukciji kojoj se bila podvrgla u Turskoj.

@un_po_2 #stoja #stojainstitucija #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #popular #popularcreator #popularvideo #trending #trend #trendy #balkan #balkanmusic #balkantiktok #balkanfyp #tiktoknews #balkanfypage #bosna #srbija #srbijatiktok #srbijafyp #srbijaviral #srbijaviralvideo #popularno #viralno #tiktok #tiktokviral #tiktokfyp #tiktoktrending #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #zatebebalkan #hrvatska #bosna_i_hercegovina #srbija🇷🇸 #perte #plastic ♬ original sound - ⚡𝙡𝙚𝙜𝙖𝙡.𝙚𝙙𝙞𝙩⚡

- Uradila sam to jer sam htela sam da budem riba. Bolelo je, oporavak je bio mnogo težak, bila sam 9 i po sati u veštačkoj komi - ispričala nam je Stoja tad.

- Bolnica je kao svemirski brod, gledali su me kao da sam svetska zvezda, iako oni ne znaju da sam ja ovde javna ličnost. Imala sam tri medicinske sestre u sobi koje su bile 24 sata uz mene - objasnila je pevačica tom prilikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA