Isplivali skandalozni detalji života sestre nestale Marijane iz "VB": "Mlada se odala narkoticima i alkoholu"

- Ostala je trudna s tadašnjim dečkom i kao maloletna je rodila ćerku o kojoj nikad nije brinula - ispričao je izvor

  • 1
Marijana Seifert , Maja Kovačević Foto: Nestali.gov.hr, YouTube/BAR Srbija

Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert, pobednice "Velikog brata", učesnik je šeste sezone "Zadruge", a sada su isplivali pojedini skandalozni detalji njene burne biografije.

Maja je ulaskom u "belu kuću" potresla je javnost pričom o tome da je njena sestra zapravo izvršila samoubistvo te da je to saznala od vidovnjaka, čime je potresla roditelje, koji su potom tu priču demantovali. O sebi, međutim, nije puno govorila.

- Maja je problematičan lik. Sa 15-16 godina je počela da radi po zagrebačkim kafićima i kafanama, prala je suđe za džeparac, ali se vrlo brzo odala poročnom životu, alkoholu, narkoticima - ispričao je za Rijaliti plus izvor blizak Kovačevićevoj.

- Ostala je trudna s tadašnjim dečkom i kao maloletna je rodila ćerku o kojoj nikad nije brinula. Mala sada ima petnaestak godina i ko zna ko o njoj brine dok Maja uskače iz rijalitija u rijaliti - ispričao je izvor za gorepomenuti medij.

Kako je još rekao, iako Kovačevićeva o tome ne govori u Zadruzi, ona je emotivno zauzeta, a njen partner nalazi se u zatvoru.

- Maja se već tri godine zabavlja sa žestokim momkom koji je zbog dilovanja završio iza rešetaka. Posećivala ga je dok nije ušla u,,belu kuću" i navodno čeka da izađe iz zatvora. I pre njega, njeni emotivni izbori bili su identični. Zivela je u Monte Karlu s kraljem kokaina, ali i u Dubaiju - ispričao je izvor za "Alo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krug dvojke

    25. oktobar 2022 | 17:50

    Ma sve vi "pouzdani izvori"znate,prava je steta sto niste zaposleni u BIA-i.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA