Prvo pojavljivanje Lune Đogani otkako je objavila da je u drugom stanju: "Mnogo sam smirenija u trudnoći"

Luna je otkrila kako je saznala da je trudna i šta je prvo primetila

  • 36
Luna Đogani Printskrin: RTV Pink

Luna Đogani nedavno je otkrila da je trudna po drugi put i da će za nekoliko meseci majka po drugi put. Sada se pojavila u emisiji "Ami dži" šou, a svi su primetili da blista.

Luna je otkrila kako je saznala da je trudna i šta je prvo primetila.

- Mnogo sam normalnija, smirenija kada sam trudna. Kada nisam onda sam "drama queen", histerija... Ljudi su mi rekli da sam slatka, mila. Mirisi mi smetaju, to sam primetila, meso ne jedem, nisam jela ni u prvoj trudnoći. Neka mučnina mi bude, po tome sam shvatila da se nešto dešava - rekla je Luna i dodala:

- Interesantno je da sam za prvu trudnoću saznala 19 oktobra, a za ovu 21 - og. Bukvalno je isto vreme u pitanju, tako da će biti rođena beba oko Mijinog rođendana. Što se tiče imena, biraće suprug, jer sam ja Miji dala ime i sada je red na njega. Samo neka bude živo i zdravo, ali volela bih da bude sin, jer je ćerkica "tatino dete".

Inače, Luna sa Markom Miljkovićem ima već jednu devojčicu Miu, a vest o još jednoj prinovu ih je odušeila.

- Pustila sam da Bog odluči, nisam htela da se opterećujem. Verovatno će biti taj jun kao i Mia. Nije da smo tempirali... Volela bih da imam sina, Mia je skroz kao tata, ja želim maminog sina. Imam par imena, ali ću dati Marku da odluči, šta on kaže, biću zadovoljna", rekla je Luna.

Video: Luna i Marko u ludom provodu sa roditeljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA