Kad brkovi žare: Andrija ih pustio zbog uloge, Bikoviću stoje kao Bali begu, a Aci i Harisu su zaštitni znak

Dok mnogi smatraju da su brkovi staromodni i da gotovo nikome ne stoje, neki od srpskih glumaca, ali i pevača demantuju to

  • 0
Brkovi Ognjen Amidžić Andrija Kuzmanović Veljko Ražnatović Haris Džinović Aca Ilić Miloš Biković Foto-montaža: Kobra, Printskrin: Youtube/balkaninfo, Printskrin: RTV Pink, Instagram/bikovic, Promo

Poslednjih godina širom sveta kod muškaraca vlada trend puštanja brade. Mnoge holivudske zvezde neguju ovaj stil, a ni naše javne ličnosti mu nisu odolele.

Ipak, ima i onih koji su se priklonili manje modernom trendu - brkovima.

Dok mnogi smatraju da su brkovi staromodni i da gotovo nikome ne stoje, neki od srpskih glumaca, ali i pevača demantuju to.

Miloš Biković 

Tokom pandemije korona virusa, za vreme izolacije 2020. godine, Biković je odlučio da razbije monotoniju i da se pozabavi svojim izgledom. Osim redovnih treninga, glumac je pustio i brčiće, što je oduševilo njegove obožavateljke koje su mu poručile da liči na Bali bega.

Ipak, nije dugo zadržao ovaj stil, već je pustio i bradicu, ali složićete se da njemu sve stoji.

Mima Karadžić 

Glumac je na početku karijere bio prepoznatljiv po brkovima.

Ipak, tokom godina je menjao stilove, a iako je sada obrijan, pre nekoliko godina je za potrebe uloge u seriji "Komšije" pustio brkove.

Na Mimi oni nisu neobični jer smo i ranije imali prilike da ga viđamo u ovakvom izdanju, ali mnogi kažu da bez njih izgleda mlađe.

Vojin Ćetković

Brkovi i brada su zaštitni znak Vojina Ćetkovića. Ipak, u jednom periodu je, za potrebe uloge, nosio samo brkove koji mu fantastično stoje.

Njegovi fanovi su ga savetovali da nastavi da neguje taj stil, ali se on predomislio i vratio i bradicu.

Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović je svojevremeno eksperimentisao sa izgledom, pa je 2020. godine pustio brkove. S novim imidžom se pojavio u jednoj emisiji, ali, nakon što su mu fanovi poručili da izgleda dosta starije sa njima, obrijao ih je.

Haris Džinović

Mnogi se pitaju kako pevač izgleda bez šešira i brkova, s obzirom na to da je od početka karijere "brka". Jednom prilikom, Haris je otrkio da ih nosi još od tinejdžerskih dana.

- Ja sam šešir nosio kao klinac, zato što sam više voleo kauboje nego Indijance. I onda kad smo se igrali kauboja i Indijanaca, uvek mi je šešir bio na glavi, i dobro mi je stajao. A brkove sam pustio veoma rano, još u gimnaziji, i eto - tako je i ostalo - rekao je on.

Aca Ilić

I Aca Ilić kao zaštitni znak nosi brkove i gotovo niko ne zna kako izgleda bez njih. Kako kaže, on voli da neguje taj stil, iako zbog njega deluje ozbiljnije.

- Trebalo je da prođu godine da nekim ljudima iz ovog posla dokažem da nisam baš toliko ozbiljan kao što oni misle. Brkovi koje sam nosio davali su mi dodatnu ozbiljnost. U stvari, nisam baš takav. Privatno sam duhovit, što bi se narodski reklo zezator, a to znaju oni koji me dobro poznaju. Međutim, bio me je glas da sam suviše ozbiljan i zategnut – ispričao je Aca jednom prilikom.

Ipak, poslednjih godina pevač nema brkove.

Andrija Kuzmanović

Za potrebe snimanja filma "Toma", Andrija je pustio brkove.

Njemu se ovaj stil toliko dopao da ih je nosio i neko vreme nakon snimanja.

Dragan Kojić Keba 

Pevač važi za nekog ko dosta polaže na izgled, a svojevremeno je i on furao imidž Bali bega.

Ipak, kada su mu poručili da bez njih izgleda mlađe, Keba je obrijao je brkove i pustio bradicu.

Dragan Stojković Bosanac

I kompozitor je poznat po brkovima, pa ga kolege često nazivaju "brko".

Jednom prilikom ih je obrijao, a mnogi su ga jedva prepoznali.

Ognjen Amidžić

Iako je poznat po bradi, voditelj je pre nekoliko godina nosio brkove.

Po mišljenju fanova, odlično mu stoje, pa im nije jasno zašto ih je Ognjen skinuo.

Kako izgledaju poznati muškarci sa brkovima, pogledajte u galeriji.

Video: Kad ljubav pomuti razum: Miloš Biković na simpatičan način iskazuje ljubav devojci Ivani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA