Miljana u suzama nakon Zolinog govora: "Voleo bih da Marija sad kaže da sam joj iskorišćavao dete"

- Šta da vam kažem, razočarala sam se u Miljaninu odluku, ovo nije trebalo da uradi - rekla je Marija

  • 1
Miljana Kulić

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide ljubavni klip Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

U jednom trenutku, Miljana je videla kako Zola plače, te je i ona pustila suzu. Na kraju ovog priloga, zadrugari su ih pozdravili gromoglasnim aplauzom.

- Voleo bih sada da Marija Kulić ustane i kaže da sam iskorišćavao njeno dete. Prelep snimak. Nekako smo i ona i ja bili klinci, bili smo ludi, sad smo još luđi. Lepo je videti kako se sve od početka dešavalo, nisam nikada u životu gledao ove snimke, nisam ih gledao. Sve u svemu, fin je snimak - rekao je Zola.

- Bilo je lepo - rekla je Miljana.

Marija Kulić oglasila se nakon što je njena ćerka Miljana zbog ljubavi prema Lazaru Čoliću Zoli javno raskinula vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Marija ne krije da ju je Miljanina odluka razočarala.

- Šta da vam kažem, razočarala sam se u Miljaninu odluku, ovo nije trebalo da uradi. Mnogo mi je žao Nenada, on to svakako nije zaslužio. Rekla sam mu, ako kojim slučajem bude ulazio u "Zadrugu", da kaže: "Dobro veče, ja sam Nenad Macanović, ja sam bivši Miljanin dečko. Slobodan sam od utorka", pa da se ona iznenadi i vidi kako je kad nju neko ostavlja. Ta njena reakcija me zanima, jer ona nema problem dok ona ostavlja, ima problem kad nju ostavljaju - kaže Marija i dodaje:

- Na ulici mi više niko ne priča: "Zašto braniš ljubav Miljane i Zole?", već me svi zaustavljaju i kažu: "Marija, šta je ono, odvoji je od Zole, šta će joj on?" Svi! A Miljana će se tek razočarati, jer nema pojma šta je Zola sve o njoj pričao pred ulazak i kakve je planove pravio. Njoj treba pravi muškarac, neko ko će i o njenom detetu da vodi računa, a ne jedan narkoman.

Video: Crna Miksi! Uletela u Zolin krevet, pa ga zadovoljavala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ija

    29. oktobar 2022 | 12:58

    Miljana se plaši ulaska Marije,ona je na silu sa Bebicom.Jadnica kako joj se igraju sa mozgom i srcem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA