≫ 

Kija Kockar zbog cene romana na Sajmu knjiga na meti tviteraša: "Toliko koštaju i žvake u prodavnici"

Ove godine se njena knjiga ponovo našla na Sajmu knjiga, ali po znatno nižoj ceni

  • 55
Kristina Kija Kockar Foto: Marko Jovanović

Bivša rijaliti učesnica, voditeljka i spisateljica Kija Kockar glavna je tema na Tviteru zbog cene svog romana koji je izdala pre nekoliko godina na ovogodišnjem Sajmu knjiga.

Naime, kada se njeno štivo pojavilo na Sajmu knjiga koštalo je više od 500 dinara, a sada je cena 10 puta niža.

Ove godine se njena knjiga ponovo našla na Sajmu knjiga, ali po znatno nižoj ceni. Roman Kije Kockar, prodaje se u delu za oštećene knjige i to po ceni od 50 dinara, može se videti na jednoj objavljenoj fotografiji tviteraša.

Upravo iz tog razloga bivša rijaliti zvezda i voditeljka našla se na meti mnogih tviteraša koju su komentarisali sledeće:

"I to je mnogo", "Bruka za Kiju", "Toliko koštaju i žvake u prodavnici", glasili su neki od komentara, aludirajući na sadašnju cenu Kijine knjige.

Podsetimo, pevačica je izdala samo jedan roman, a kada je 2018. godine objavila knjigu "Moj potpis" u kojoj je opisala svoju patnju zbog nevere supruga Slobe Radanovića, svi su hrlili da je kupe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    29. oktobar 2022 | 21:19

    Kakva spisateljica,takva i knjiga. Jeftina.

  • Jasmina

    29. oktobar 2022 | 21:22

    Ova zena pukla k'o zvecka.

  • Nina

    30. oktobar 2022 | 21:18

    Nijedan nastup nema, knjiga koju je pisao neko drugi se prodaje za pedeset dinara, sa novog albuma nijedna pesma za pola godine nije uspela da predje 700 hiljada pregleda, mogu misliti kako joj ide tek prodaja kupaćih od kineskog materijala, koje je zacenila na 70 evra.🤭 I onda pišu neki novinarčići kako je Kija najpopularnija pevačica, dizajnerka i spisateljica, ha ha ha.😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA