≫ 

Članica porodice Adaktar se porodila: Rodila devojčicu, porodica pratila uživo prenos kod kuće

U poslednjoj epizodi gledaocima je prikazano sve, od trenutka kada je Andžela krenula u bolnicu, pa sve do trenutka kada se devojčica rodila

  • 3
Adaktarovi Printskrin: RTV Pink

Rijaliti šou porodice kontroverzne porodice pod nazivom "Adaktarovi" završen je emitovanjem desete epizode na televiziji Pink, a u završnici serijala prikazan je i porođaj Andžele Adaktar.

Andžela i Adam Adaktar imaju već dvoje dece i u julu ove godine su postali roditelji treći put, a dobili su ćerku kojoj su dali ime Arena Adaktar, što je u tradiciji poznate porodice - da imena svima počinju na A.

U poslednjoj epizodi gledaocima je prikazano sve, od trenutka kada je Andžela krenula u bolnicu, pa sve do trenutka kada se devojčica rodila.

Porodila se carskim rezom, a Adam je sve snimao i organizovao da ukućani na televizoru u porodičnom domu uživo gledaju prenos porođaja iz bolnice.

Serijal je završen suzama radosnicama i usklikom: "Bravo!", a Adaktarove uskoro očekuje još jedna prinova, budući da je nedavno Adamova majka Alis Adaktar objavila da je trudna u petoj deceniji.

Video: Najveća tajna porodice: Niko ne zna ko su očevi dece Alis Adaktar, a ona je opet trudna u 42. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA