≫ 

Saša Popović prvi put o ugovorima pevača iz Zvezda Granda, otkrio i procenat koji su im uzimali

Popović se dotakao i Milana Stankovića, te negativnog iskustva koje je imao kada je on u pitanju

  • 0
Saša Popović Printskrin: RTV Pink

Saša Popović prvi put je nakon mnogo godina progovorio o ugovorima pevača koje je iznedrio kroz takmičenje "Zvezde Granda", ali i otkrio procent koji u stvari ide kompaniji.

On se zatim dotakao i Milana Stankovića, te negativnog iskustva koje je imao kada je on u pitanju.

Prema njegovim rečima u velikoj ispovesti, gostujući u jednoj emisiji je naglasio da pevač „nije hteo da se povinuje pravilima" pošto se bio vratio s „Evrosonga" 2010. godine. Tada, podsetimo, Srbiju je predstavljao s pesmom „Ovo je Balkan".

- Otkad "Grand" postoji, od 2004. godine, stvarali smo nova imena, nove zvezde i održavali popularnost Bekuti, Šabanu, Tozovcu i svim pevačima te generacije. Otkad smo krenuli sa "Zvezdama", pa sve do danas, to su mnoga imena. Imali smo problem samo s Milanom Stankovićem, koji je kad se vratio sa „Evrovizije" rekao da neće da se povinuje našem ugovoru i da radi za „Grand". To je jedino negativno iskustvo. Morao je neku odštetu da plati i to je to - istakao je poznati direktor u "Premijeri - Vikend specijalu".

Popović se zatim prisetio brojnih imena koja su izašla baš iz "Zvezda Granda" u kojima on i dan-danas svakako žirira.

- Tanja Savić, Rada Manojlović, Milan Stanković, bez obzira što je napustio „Grand", od njega smo napravili zvezdu. Pa onda Milica Pavlović, Milica Todorović, Darko Lazić, Aleksandra Mladenović... Mnogo ih je, ne mogu svih ni da se setim - prokomentarisao je on, a onda se dotakao i čuvenih ugovora, o kojima se često pisalo u medijima.

Video: Saša prvi put o povratku Zvezda Granda na Pink: Ovako je govorio o Jeleni Karleuši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA