Dalila Dragojević: Ja sam najbolja snajka koju je Biljana imala

Dalila je šokirala nedavnom izjavom da ne planira uskoro da okonča brak, te da neće vratiti svoje devojačko prezime Mujić

  • 6
Biljana Dragojević Dalila Dragojević Foto-montaža: TV Pink

Bivši rijaliti učesnici Dalila i Dejan Dragojević su i dalje u braku pred zakonom, iako im se brak pred kamerama završio tokom "Zadruge 5".

Dalila je šokirala nedavnom izjavom da ne planira uskoro da okonča brak, te da neće vratiti svoje devojačko prezime Mujić.

- Neću se razvesti, možda ćemo se tužiti godinama! I prezime ću promeniti ako ja to odlučim, a ne Dejan. On se ne pita ništa, ni za prezime, ni za razvod - šokirala je svojom izjavom Dalila.

- Mislim svaki dan na Dejana, ne mogu da spavam, razmišljam da ga posetim u Veterniku... Poljubiću svekrvu Biljanu u ruku, izviniću se za sve. Treba da me prihvati jer mislim da sam ja najbolja snajka koju je ikad imala - bez srama je rekla zDalila koja je svog supruga svojevremeno i tukla i ponižavala u rijalitiju.

- Dejan se sve folira! Biljana se tu ne pita ništa, mora da igra sada kako Dejan svira jer se plaši da ne ode opet od nje, kao što je nekada otišao zbog ljubavi prema meni. On je tada napustio porodicu jer me oni nisu prihvatali... Ja nisam kriva što nije znao da upravlja svojim životom, kao što ni sada ne zna - rekla je Dragojevićka koja o Filipu Caru, sa kojim je prevarila supruga, ne želi da govori.

- Mogu da pričam samo o Dejanu, s kojim sam bila pet godina u braku, a što se tiče dotičnog gospodina, neću se baviti njime nikad više, to mi "ne dozvoljava" moj novi posao. Postajem voditeljka i veoma se radujem, imaću svoju emisiju, trudiću se da bude najgledanija - rekla je ona, piše Informer.

Video: Dalila Dragojević u nikad vatrenijem izdanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    2. novembar 2022 | 13:12

    😃😃😃😃😃😃😃😃😃🤣🤣🤣😂😂😁😀😎😍sta rece crko od njega xaxaxaxa

  • Umirem ahahaha

    2. novembar 2022 | 16:32

    Ja sam najbolja snajka koju je Biljana imala? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Bilja

    2. novembar 2022 | 17:32

    Najgori su oni koji se sami hvale 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA