"Više nisu sijamski blizanci": Iva Grgurić objavila vrući video iz Dubaija, pokazala nove silikone

Zbog prethodnih grudi, Iva je često bila meta komentarisanja korisnika društvenih mreža, jer su njene grudi izgledale "jezivo"

  • 1

Rijaliti pobednica i nekadašnja voditeljka Iva Grgurić, nedavno se našla na meti komentara zbog spojenih silikonskih grudi koje je sada opet korigovala.

Iva nije krila da je nedavno išla na uvećavanje grudi, ali je rezultat nakon operacije njene pratioce ostavio u šoku. Izgledala je "kao da ima jednu dojku umesto dve".

Iva je sada rešila da koriguje grudi i pokaže rezultate fotkama u bikiniju. Na Instagramu je objavila seriju slika i snimaka sa odmora, a potom, odgovarajući na pitanja pratilaca priznala i da je išla na korekciju.

- Pošto me mnogo vas pita da li sam ih popravljala, jesam i jako sam zadovoljna - napisala je Iva.

Zbog prethodnih grudi, Iva je često bila meta komentarisanja korisnika društvenih mreža, jer su njene grudi izgledale "jezivo".

"Uh Iva, kakva bomba", "Napokon si ih razdvojila", "Više nisu sijamski blizanci", "Opet imaš dve, a ne jednu", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    3. novembar 2022 | 13:16

    Ono kad pokusavas da napravis inteligentnu facu na slikama..al ne vredi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA