≫ 

Pevač tužio ćerku (19): Nema za alimentaciju od 130 evra, a slupao vozni park koji vredi više od 200.000 evra

Iako navnodno nema za alimentaciju, veliki je ljubitelj skupih automobila, dok mu je ćerka viđena kako konobariše

  • 2
Mladen Grdović

Printskrin: YouTube

Pevač Mladen Grdović često se nađe u centru skandala, a ovog puta odlučio je da tuži ćerku (19) zbog alimentacije koje joj isplaćuje mesečno.

Uspeo je da dokaže da zarađuje premalo, pa je njegova odnedavno punoletna jedinica Sara ostala bez većine novca koje je primala mesečno.

Naime, pevač je smatrao da joj je 130 evra mesečno dovoljno jer otišao je u prevremenu penziju koja iznosi nešto više od 400 evra.

Iako navnodno nema za alimentaciju, veliki je ljubitelj skupih automobila, dok mu je ćerka viđena kako konobariše.

Tužbu za smanjenje izdržavanja protiv kćerke Grdović je podneo jer je ona u maju postala punoletna pa po svom advokatu poručuje da joj je dovoljno 1000 kuna mesečno, odnosno 132 evra jer on "nema" više novca budući da je 2020. godine otišao u prevremenu starosnu penziju koja iznosi mizernih 2.895,57 kuna, odnosno 384 evra.

- Viđena je kako letos radi kao konobarica - kazao je Grdović za kćerku na sudu.

Tvrdio je da zbog korone nije imao nastupe, te da je narušenog zdravlja, a zbog brakorazvodne parnice s bivšom suprugom Brankicom ostao je i bez dobrog dela imovine koje ju stekao baveći se više od 40 godina pevanjem.

Zadarski sud je prihvatio Grdovićeve dokaze kako više nema novca za kćerkino izdržavanje, iako je do oktobra ove godine odradio preko 20 nastupa.

Inače, kako je poznato, pevač voli skupe automobile, pijančenje, ali i brzu vožnju pa je tako slupao mercedesa, jaguara, ferarija...

Prvu nesreću Mladen Grdović (64) imao je 2004. godine. Tad je slupao ferari 360. Imao je 2,7 promila alkohola u krvi, a pri tome je povredio vratni pršljen.

Tri godine posle slupao je mercedes 500 CL vredan nešto više od 130.000 evra. Zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad automobilom, prešao na levu stranu puta i zabio se u betonski zid. Tom prilikom odbio je alkotest. Grdović je imao i porše, koji je takođe slupao.

Podsetimo, pevača Mladena Grdovića (61) uhapsila je policija 2020. godine zbog nasilja nad bivšom suprugom Brankicom (49), sa kojom se službeno razveo u avgustu.

Video: Ćerka urnisala majku: Luna i Anabela se častile govorom punim mržnje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA