Sanja, Ksenija i Ivana podržale nove uraganke": Bivše članice se pojavile na promociji, pa im poručile ovo

Danas se novi trio predstavio javnosti, gde su govorile o tome kako imaju tremu i kako im je drago da su njihove numere odmah našle svoju publiku

  • 3
Promocija Hurricane Foto: Nikola Anđić

Grupa "Hurricane" nedavno je predstavila nove članice - Mionu, Saru i Jovanu. One su već snimile tri pesme, a na promociji su ih podržale i bivše Uraganke Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić.

Danas se novi trio predstavio javnosti, gde su govorile o tome kako imaju tremu i kako im je drago da su njihove numere odmah našle svoju publiku.

Rame uz rame sa njima bile su i Ivana, Ksenija i Sanja koje su im poželele sve najbolje u daljoj karijeri i rekle da im se dopadaju njihove pesme.

- Razmazaće mi se šminka - rekla je nova članica Uraganki nakon govora gde nije mogla da sakrije emocije, pa je tako potekla i suza.

Vidno uzbuđene, nisu krile oduševljenje što su i starije Uraganke sa njima.

- Držite se, biće teško - rekle su bivše članice grupe.

- Može samo da nam bude drago što su one nove članice grupe. Nije nam krivo jer smo pripremljene na taj proces. Učestvovale smo u kreiranju pesama tako da se radujemo - rekle su Ivana, Ksenija i Sanja.

Video: Ivana Nikolić za Telegraf otkrila detalje utiske saradnje sa Čolom: Pomenula je i bivše Uraganke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA