Otkriveno zbog čega su Jelena Janković i Ana Ivanović u sukobu: Majka teniserke iznela sve u javnost

Mnogi pamte Jeleninu kritiku na Anin račun kada je naša teniska reprezentacija igrala Fed kup

  • 3
jelena janković, Ana Ivanović Foto: MN Press, Instagram/anaivanovic

Domaću javnost oduvek je zanimalo u kakvom su odnosu dve najbolje teniserke koje je Srbija ikada iznedrila. Za ne tako sjajan odnos između Ane Ivanović i Jelene Janković smatrali su krivom Snežanu Janković, majku Jankovićeve.

Naime, mnogi pamte njenu kritiku na Anin račun kada je naša teniska reprezentacija igrala Fed kup i kada Ana Ivanović, koja se u to vreme zabavljala sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, nije nastupila za svoju zemlju, prenosi Story.

- Moja ćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju. Za to vreme, neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja ćerka povređena borila za svoju zemlju - ispričala je svojevremeno Snežana aludirajući na Anu koja se tada uslikala kako sa Verdaskom uživa uz kafu.

Takođe, nekoliko godina kasnije Jelena nije bila pozvana na Anino venčanje sa Bastijanom Švajnštajgerom.

- Nisam razočarana što me Ana nije pozvala na svoje venčanje, jer smatram da najsrećniji trenuci u našim životima rezervisani za ljude koji su uz nas dugi niz godina i s kojima delimo dobro i loše. Ja bih bila samo broj više na tom venčanju - poručila je Jelena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    4. novembar 2022 | 15:51

    Ana se nekako ponasa kao neka bebica.Svi su joj bolji partneri od Srba. Nista protiv drugih nacija nemam. Slatkoreciva,prvo je njen interes ,a drugi da se snadju.

  • Maja

    4. novembar 2022 | 12:31

    al ste otkrili izjavu staru 10 godina. 😂😂😂

  • joka

    4. novembar 2022 | 11:59

    borila se za svoju zemlju🤥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA