Od Miškovićeve snajke do Nede Ukraden: Grmeli dekoltei na crvenom tepihu, zbog glumice bez brusa padale vilice

Crveni tepih, luksuzne toalete i bujna poprsja...

  • 1

Sinoć je u beogradskom hotelu održana proslava magazina "Hello", što je bio veliki povod mnogim dama sa javne scene da prošetaju svoje zanimljive toalete crvenim tepihom i pokažu svoje najbolje adute.

Mnoge dame prošetale su u brutalnim kreacijama, a najveću pažnju privukle su pevačice Jovana Mišković, Milica Pavlović, Neda Ukraden, Anastasija Ražnatović...

Supruga Marka Miškovića, pevačica Jovana raspametila je svojim izdanjem na crvenom tepihu.

Jovana je prošetala u dugoj haljini leopard printa s možda i nikad dubljim dekolteom do pupka, a koja je ujedno isticala i njenu zavidnu figuru.

Ni na izdanje glumice Ive Štrljić mnogi nisu ostali imuni, upravo zbog dekoltea i poprsja koje je "pucalo".

Glumica Ivana Dudić privukla je ogromnu pažnju prisutnih zbog smelog izdanja. Ivana se pojavila samo u crvenom mantilu, ispod kojeg evidentno nije imala ništa, a pitanje koje se najviše postavljalo jeste: "Da li je fatalna glumica ponela donji veš?"

Uz sve to je obula crne čizme preko kolena i u smelom stajlingu zavodljivo pozirala.

Mlada pop ikona Milica Pavlović pojavila se u dugoj uskoj haljini na bretele s takođe dubokim izrezeom koji je otkrivao njen dekolte.

Na iznenađenje mnogih bivša voditeljka Biljana Obradović prošetala je crvenim tepihom u izazovnoj haljini koja je isticala njenu figuru, ali i njeno porpsje.

Pevačica Neda Ukraden još jedna je dama koja je kreacijom uspela da oduševi prisutne, ali i skrene pažnju zbog dubokog dekoltea.

Neda je blistala u dugoj crvenoj haljini sa šljokicama, a duboki izraz na haljini kojim je istakla svoj dekolte posebno je privukao poglede mnogih.

Detalje pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA