≫ 

Teška životna priča takmičara Zvezda Granda: Ovako je govorio o smrti sestre i samoubistvu oca

- Život ide dalje - rekao je on

  • 0
Milan Bukilić

Printskrin: Youtube: Zvezde Granda

Takmičar Milan Bukilić iz Podgorice predstavio se sinoć u prvoj epizodi nove sezone "Zvezda Granda". On je pažnju žirija privukao jakim vokalom, ali i zanimljivim stavom.

Naime, on je Cecu, Milija i ostatak ekipe u jednom trenutku pozdravio sa "dobro veče, prgavi žiri".

To mu niko nije zamerio, ali je Saša Popović podsetio gledaoce da se Milan već bio učesnik takmičenja.

- Što si se ugojio? Šta sam ti rekao tada na audiciji? - upitao ga je Saša kroz smeh.

- Smršao sam pet kila od tad - priznao je Milan i dodao da njegova supruga dobro kuva, pa je ona "zaslužna za njegov izgled".

Bukilić je te 2018. godine privukao pažnju javnosti i zbog potresne životne priče. Prvo mu je umro deda, zatim sestra, a potom je njegov otac izvršio samoubistvo. On je tada otkrio da je imao svega 11 godina kada se desila tragedija i da tada nije bio svestan situacije.

- Da mi se to sada desilo, mnogo teže bih podneo. Ali došlo je vreme da drugačije razmišljaš, gledaš sutra, ne juče - istakao je on.

- Život ide dalje. Pokušaću da opravdam sva njegova očekivanja i ulaganja u moju muzičku karijeru. To je moja misija - rekao je on.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Video: Njeno drugo ime je dominacija: Karleuša raspametila stajlingom i nastupom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA