Čukanović za Telegraf nakon odlaska sa Prve: Otkrio detalje novih angažmana i progovorio o privatnom životu

Detalje oko privatnog života Filip nikada nije voleo preterano da deli sa publikom, a na pitanje da li je zaljubljen, Čukanović nam je odgovorio direktno i jasno

  • 2

Voditelj Filip Čukanović pre nekoliko meseci napustio je TV Prvu, gde je vodio Jutarnji program, nakon čega se potpuno povukao u ilegalu.

Sada je za Telegraf prvi put progovorio o novim poslovnim angažmanima i otkrio detalje iz privatnog života.

- Tu sam, posećujem događaje ako ništa drugo, ali gledaćemo se uskoro. Jeste možda glavno pitanje gde ću dalje, ali još uvek ne smem da vam dam odgovor na to pitanje. Svakako nećemo to kriti, kada se završi sve ono što bi trebalo da se završi, tako da pričaćemo o tome - ističe Filip za Telegraf.

Na pitanje da li će uopšte nastaviti da se bavi poslom koji ga je proslavio i zbog kojeg je dobio poštovanje velikog dela naše javnosti, Filip kaže:

- Hoću, radim naravno i neke druge poslove paralelno s tim, ali to jeste moje primarno zanimanje i ono što najviše volim da radim. Smatram da radim dobro, kada se sve kockice budu poklopile vraćam se na male ekrane, pre toga ne, jer nije cilj sliakti se pošto-poto već da to bude dobro i kvalitetno.

Detalje oko privatnog života Filip nikada nije voleo preterano da deli sa publikom, a na pitanje da li je zaljubljen, Čukanović nam je odgovorio direktno i jasno.

- Nije stavr da ga krijem, nema tu prosto ništa zanimljivo. Živi normalan život kao i svi drugi tako da se ne krijem. Nema medijima tu ništa interesantno i zanimljivo, ima mnogo interesantnijih ljudi u tom smislu. Nisam zaljubljen, ne bavim se time. Trenutno je karijera u fokusu - rekao je Čukanović za Telegraf.

Kako Filip reaguje na komentare javnosti, ali i o druženju sa Sandrom Mitrović pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA