≫ 

Tiktokerka Lara Pavičić šokirala pratioce: Pre 3 dana sam se predozirala lekovima, a Bog mi je dao drugu šansu

- Pre tri dana sam pogledala smrt u oči, nakon što sam se predozirala lekovima - napisala je ona

  • 0
Lara Pavićević Printskrin: TikTok/paviceviclara

Popularna balkanska tiktikerka Lara Marija Pavičić oglasila ne na popularnoj mreži i otkrila da je "pokušala da sebi oduzme život većom dozom lekova".

Tiktokerka je objavila video i opisala stanje u kojem se nalazila, te naglasila da je "zahvalna Bogu što joj je dao drugu šansu" i apelovala na sve korisnike popularne mreže da poštuju i cene život.

- Pre tri dana sam pogledala smrt u oči, nakon što sam se predozirala lekovima - poručila je ona i dodala:

- Sad se klanjam Bogu što mi je dao drugu šansu da živim ovaj težak život. Ovo je znak da su svi problemi u životu rešivi, cenite ono što vam je Bog podario - rečenica je kojom je završila svoj status.

U komentarima ispod svog posta dobila je pregrš komentara podrške:

"Ostani hrabra", "Samo guraj napred", "Drži se i budi jaka, volim te", samo su neki od komentara.

@paviciclara ❤️‍🩹 #vrapce #trending #trend #goviral #fypシ゚viral #viral #stitch #duet #fypシ #fyp #bpd #bpdtiktok #mentalhealth ♬ princ belvedere - 💜

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA