Zorana nikad iskrenije o ljubavnim brodolomima: Volela sam ih, a nestali su kao fantomi!

Pevačica objašnjava kako i posle velikih drama ipak nije "navukla" strah od ostavljanja

  • 3
Zorana Pavić Foto: ATA Images

Pevačica Zorana Pavić je mnoge iznenadila pošto je progovorila o svom ljubavnom životu.

Kako inače nema običaj da to čini javno, gotovo da nema onoga ko je nije pomno slušao, a kome se zatim i srce nije steglo kada je i zaplakala zbog ljubavnih brodoloma kroz koje je do sada prošla. Suze su joj, inače, potekle usred emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se prikazuje na televiziji "Blic", a tokom koje je između ostalog naglasila kako i posle svega nije "navukla" strah od ostavljanja.

- Evo, nešto što ću prvi put u svom životu reći, ali ja sam zaljubljena u ljubav. Mislim da, iskreno vam kažem, da ću umreti željna ljubavi. Ali, ne u smislu da je nisam dobila, ne, zaista sam bila voljena. Ja nisam kalkulant, nisam neko ko ulazi u nešto i razmišlja o posledicama, mene to uopšte ne zanima, mene zanima dok sam ovde da doživim ljubav. Zato kažem da sam zaljubljena u ljubav. I da se ponovo rodim, ja bih ta dva čoveka ponovo volela - istakla je Zorana, pa nastavila:

- Samo što ne mislim da su se baš ponašali viteški, ne muški, šta znači muški, viteški i ljudski, zato što smo se razišli tako da su oni nestali, kao fantomi. A ja sam, iako sam Blizanac u horoskopu, pa bi se reklo da sam tako lepršava... Ja to sve jesam, ali ja sam jedno duboko emotivno biće koje kada bi mi neko ponudio operaciju šta da amputiram, ja bih amputirala svoje emocije, da ih smanjim malo, zato što je to u mom slučaju stvarno pojačano - objašnjavala je kroz suze.

Voditeljka emisije je onda Zorani rekla da upravo zbog toga verovatno ima prema sebi odnos koji ima. Pevačica se nadovezala rečima:

- Kada jedan čovek voli i pritom sa druge strane nema samo ženu koja mu je želja, koja mu je ljubav, nego ima prijatelja, čoveka, a pritom se i bavi zanimanjem gde moraš da budeš tako na visini zadatka, da budeš spreman, zašto takav čovek nestane kao fantom, zašto nema petlju? Malo više sam analitična, volim sve da stavim u određene foldere, zašto taj čovek to nije uradio na lepši način, šta znači samo nestati iz nečijeg života? Zašto se to tako radi, a pritom je neko ko je u svojoj profesiji ko je veoma cenjen.

- Reći ću vam iskreno, to je jedna rana, jedan ozbiljan ožiljak. Ja nemam strah od rastanka, ceo život se rastajem i plačem, ali uglavnom plačem sama... Mislim da je privilegija ove emisije i mog poverenja, da to sve tako pustim... To je jedan ozbiljan ožiljak kog bih volela nekako da se rešim. Zato sam i naglasila, to nije bila jedna trivijalna muško-ženska povezanost nego su to bili ljudi koji su se voleli i poštovali - izjavila je ona.

Na konstataciju profesorke Đukić Dejanović da je upravo time partner kod nje iznedrio jedan stav, a to je da se ponovo rodi da bi opet njega birala - Zorana je kratko sa osmehom upitala: "Da li sam možda budala?"

- Niste, vrlo ste selektivni i odvajate kvalitet od kvantiteta, a to je najteže u emotivnom životu - odgovorila joj je bila Slavica.

Video: Veljku tražim da ruke drži u gardu: Ceca otkrila kako se oseća kad je Ražnatović u ringu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Užas

    10. novembar 2022 | 17:40

    Kakvi grozni komentari..... Pa ne vole svi mršave žene, zar ne?! Pretpostavljam da su komentatori i više nefo poželjni, zgodni, lepi! Ali iza tastaure!

  • zeljko

    10. novembar 2022 | 06:17

    pa na sta licis i ne treba da se cudis....

  • FANTOM

    10. novembar 2022 | 09:23

    Kada je čovek pogleda shvati kakav bi morao biti kapacitet u fizičkom smislu da se sa njom po hrve, odmah da sebi đal taban. E kada se samo setim kakva je zgodna mačka bila dok je pevala za Fanky! Za prošla vremena 🥰🌹💓

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA