≫ 

"Naši glumci su krindž! Ne bih im dala ni 3 dinara": Karleuša osula paljbu po umetnicima, spomenula i Bikovića

Sada je otkrila da glumce ne voli i zbog toga što sebe smatraju višom klasom

  • 41
Jelena Karleuša, Konferencija za medije, Hotel Hajat Foto: Nikola Tomić

Poslednjih nekoliko dana Jelena Karleuša priznala je da ima animozitet prema određenim glumcima, najviše zbog toga što se bave lovom. 

Ona je otvoreno prozvala Vuka Kostića, Miloša Bikovića i druge, tvrdeći da lov nije hobi.

Sada je otkrila da glumce ne voli i zbog toga što sebe smatraju višom klasom.

- Glumci su... Tako se ponašaju... Glumci nisu viša bića, viša kasta, rasa, u odnosu na pevače, muzičare, ali se ponašaju tako. Kao da su nobles u odnosu na plebs. Kao jedna viša vrsta koja prezire popularnost, šoubiznis. A mora neko da im otvori oči da su oni u istom poslu kao ja, moje kolege iz muzičke branše, da rade za publicitet, za novac, rade na popularnost - počela je Jelena za "Telegraf" i dodala:

- I to gnušanje od popularnosti, to me posebno nervira, to strašno foliranje. Kao, hoćeš da budeš popularan glumac, ali ne želiš da budeš popularan. To je baš fuj. Pa čekaj, kako da budeš poznat i uspešan ako nisi popularan? Jedno s drugim mora da ide. Tako da, to gledanje s visine svih nas iz muzičkog posla... A generalno su krivi pevači koji sebe ne cene dovoljno, koji se između sebe pljuju, napadaju, ne drže se zajedno, dok glumci to malo kulturnije rade, pa ispada da su oni aristokratija, a mi da smo neki lučki radnici da jeftinom zabavom zabave narod - kaže Jelena.

Ona dodaje i da su domaći glumci loši u svom poslu i da glume u lošim serijama.

- A oni su viša sila, bez obzira što glume u odvratnim serijama i glume tako da im 3 dinara ne bih dala. I ja sam od 95 posto njih u ovim serijama u kojima glume, bolja glumica. Loši glumci, loši ljudi jer ubijaju životinje. Menjam kanal kad god vidim te serije. Odvratne serije, glumci su nam baš krindž i fejk, gledam samo strane filmove i serije - kaže pevačica.

Kako je Biković na jednom događaju, kada su ga pitali za Karleušu, rekao kako on nije iz tog filma, Jelena je imala odgovor.

- A u kom je on filmu? Nisam gledala nijedan njegov film, ali sam videla na Gorkom listu da se baš uplašio kad me je video. Trudio se da pravi jedan veliki krug od mene. Mene da je neko prozvao kao što sam ja njega, ja bih prišla i rekla: "u čemu je problem?" Htela sam da mu dobacim dok je primao nagradu, ali vervatno bi to izazvalo haos, pa me više nikad ne bi pozvali na proslavu. Ali nema šta, reći ću uopšteno nevezano za njega, svaki čovek koji ubija životinje, divlje životinje zarad zabave, umirivanja ubilačkog poriva, zarad hobija, nazivati to sportom, to ne može da bude sport, sport je fer plej, u lovu nema fer plej. Smatram, da to mogu samo psihopate - kaže Jelena.

Video: Videli biste pakao: Karleuša otkrila da li bi snimila rijaliti, pa progovorila o Ceci, Dari i Seki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sigmund Frojd

    11. novembar 2022 | 18:47

    "prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida"

  • Aca

    11. novembar 2022 | 19:33

    Ćuti N E Š K O L O V A N A ženo!!!!

  • Sinovac

    11. novembar 2022 | 18:49

    Joj sta ti pricas majko rodjena!Pa visa klasa od tebe i to pet puta najmanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA