≫ 

Drama u rijalitiju: Marko Đedović se onesvestio u programu uživo, zadobio ozbiljne povrede glave

Učesnici su odmah pritrčali da mu pomognu, a brzo su uleteli pripadnici obezbeđenja, koji su ga izveli iz "Prvog benda Srbije".

  • 10
Marko Đedović Printskrin: INSTA TV

Ove večeri došlo je do neviđene drame u rijalitiju "Prvi bend Srbije", kada se voditelj Marko Đedović onesvestio uživo u programu, dok je vodio emisiju.

Đedoviću se odjednom slošilo, te je izgubio svest i srušio se pred svima u kampu.

Učesnici su odmah pritrčali da mu pomognu, a brzo su uleteli pripadnici obezbeđenja, koji su ga izveli iz "Prvog benda Srbije".

Marko je od siline pada zadobio povrede glave, a čim je izveden iz kampa pružena mu je hitna medicinska pomoć i sada se bolje oseća.

Inače, sve je teklo po planu, Đedović je sa kamperima razgovarao o aktuelnim, tekućim stvarima u njihovom Insta gradu, ali i novim muzičkim projektima i zadacima koje pripremaju za nedelju veče. U jednom trenutku, Đedović se požalio da mu je loše, a sekund kasnije izgubio je svest.

Video: Jeziv snimak iz Zadruge: Marija Kulić zapomaže iz sveg glasa dok Miljanu onesvešćenu iznose

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nes

    10. novembar 2022 | 23:36

    Stigle ga lazi o Baka Prasetu

  • Baka Prase

    10. novembar 2022 | 23:36

    Bog sve gleda😁😁😁

  • Kiza

    10. novembar 2022 | 23:56

    Ljudi dodjite k sebi dok jos imate kome, ova zadruga 5 je izrodila toliko mrznje, agresije medju uçesnicima, a u narodu da ne govorim. Čemu tolika mrznja, pljuvanje osobe koja nikome nista nazao nije uçinila sem sebi. Karma je čudo, svakom ce doci na naplatu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA