≫ 

Janjuš varao ženu, razveo se i sad na poseban dan priznao: "Nisam je preboleo, ona je moja večna ljubav"

Janjuš je na svom Instagramu objavio dva video storija sa emotivnom porukom posvećenoj Eni

  • 1
Marko Janjušević Janjuš, bivša žena Ena, ćerka Kruna Foto: Instagram/mali_janjus

Nekadašnji zadrugar Marko Janjušević Janjuš čestitao je rođendan njegovoj bivšoj supruzi Eni, koju je u rijalitiju prevario sa Majom Marinković.

Janjuš je na svom Instagramu objavio dva video storija sa emotivnom porukom posvećenoj Eni.

- Srećan rođendan! - uz dva srca i pesmu od Dejana Matića "Dozvola za ljubav". Na drugom snimku nalazi se njihova zajednička fotografija na kojoj mu je Ena naslonjena na rame dok gledaju more, a u pozadini je bila pesma od Dina Merlina "Uzmi ovaj dar".

Marko Janjušević Janjuš Printskrin: Instagram/marko_janjusevic_official

Janjuš se nakon toga oglasio za medije i priznao da je Ena njegova večna ljubav bez obzira na razvod, kao i da sebi nikada neće oprostiti što ju je javno prevario.

- Mi smo u dobrim odnosima. S obzirom na to šta sam joj uradio u odličnim. Ena i ja se sada super slažemo, imamo prijateljski odnos i dogovaramo se oko svega u vezi Krune - rekao je Janjuš i otkrio da li u telefonu čuva fotografije bivše supruge:

- Menjam telefone, ali naše slike ostaju. Prebacujem ih iz jednog u drugi i volim da ih pogledam, pa čak i okačim na Instagram kada je prilika poput ove danas. I sada kada se vidimo, mi se često uslikamo - objasnio je on i priznao da nije preboleo Enu:

Marko Janjušević Janjuš Printskrin: Instagram/marko_janjusevic_official

- Nisam je preboleo! Ena je moja večna ljubav, uvek ću je voleti! Neizmerno sam joj zahvalan što je bila toliki čovek da mi oprosti i da možemo da sedimo kao prijatelji. Siguran sam da dok sam živ sebi neću oprostiti način na koji sam je ponizio i povredio. Ali život ide dalje, možda nađem način da sve ispravim.

Video: Janjuš se podvrgao estetskim korekcijama: Rešio da sredi ožiljke na licu, kukao tokom zahvata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA