≫ 

Karleuša besna zbog upozorenja o crnom panteru: "Nije ugrozio čak ni kokošku, budu li ga lovci ubili..."

Jelena se obratila direktno Pokrajinskom sekretarijatu i istakla da "joj je u njihovom saopštenju najviše zasmetalo to što nigde nisu pomenuli da se životinja nikako ne sme ubiti"

  • 39
Jelena Karleuša crni panter Foto-kolaž: Nikola Tomić, Shutterstock, Instagram/karleusastar

Vesta koja je poslednjih dana uznemirila javnost Srbije, pogotovu ljude iz Apatina i okoline jeste infomracija da je na toj teritoriji viđena divlja zverka - crni panter, a tim povodom sada se oglasila i pop ikona Jelena Karleuša.

Naime, kako je zbog te informacije reagovao Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, te izdali saopštenje u kojem se navode mere opreznosti koje moraju da se preuzmu kako bi se zaštito lokalno stanovništvo, reagovala je i Karleuša, koja se godinama zalaže za donošenje zakona kojim bi se zabranio lov na divlje životinje.

Jelena se obratila direktno Pokrajinskom sekretarijatu i istakla da "joj je u njihovom saopštenju najviše zasmetalo to što nigde nisu pomenuli da se životinja nikako ne sme ubiti".

- Obraćam se pokrajinskom sekretarijatu koje je ovaj papir izdalo. Potrudite se da lovci ubice koje kontaktirate ovim papirom, ni na jedan način ne povrede crnog pantera, kao što besomučno ubijaju druge divlje životinje po Srbiji! Ponoviću, PANTER NE SME DA SE UBIJE, jer postoje i drugi načini u normalnim zemljama sem ubijanje životinja. Vi kao država morate da angažujete stručna lica koja ce životinju privremeno uspavati i preneti na sigurno! Ne pijane ubice iz zabave - napisala je ona i dodala:

- Na papiru koje izdala pokrajinska vlada i poslala nekakvim lovačkim udruženjima, nisam pročitala zahtev da se CRNI PANTER NE UBIJE, niti sam procitala plan i uputstvo kako životinju privremeno uspavati, preneti, čime, ko, kako, itd.Prema tome, pokrajinska vlada je faktički izdala nalog za ubijanje životinje, crnog pantera.

Jelena je apelovala da državni organi hitno angažuju stručno lice koje će na bezbedan način uspavati životinju i vratiti je na sigurno.

- Budu li lovci ubili crnog pantera koji prestravljeno luta po okolini Apatina, poslaćemo užasnu poruku čitavom svetu. Da smo nestručni, nesposobni, da smo divljaci i da znamo samo da ubijemo! Crni panter, do sada nije ugrozio čak ni kokošku, sigurno je umoran, uplašen i gladan. Bude li ubijen mi ćemo dokazati da smo go*na. Nadjite stručna lica koja će životinju privremeno uspavati i bezbedno preneti na sigurno. Lovci će pantera ubiti - završila je Jelena.

Video: Jelena Karleuša kao crna panterka: Pevačica još jednom zacrvenela sve svojim izdanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    12. novembar 2022 | 14:46

    Uspavajte ga, umotajte u svilu i odnesite Jeleni. Kad se probudi, pobeci ce glavom bez obzira.

  • Ccc

    12. novembar 2022 | 14:27

    Apsolutno je u pravu!!!Nemojte ga ubiti,nema razloga,uspavajte i prebacite na sigurno,ako uopste postoji neko strucan to da obavi,obican lovac nije za taj zadatak! Nemojte ga ubiti!!!

  • Lovac

    12. novembar 2022 | 16:07

    Žena čiji mozak ima samo jednu vijugu više od kišne gliste. Na dupe bi progovorila ako bi joj ušili usta a sve što kaže je "živ mi Todor da se čuje govor". Ne zna nesrećnica da ni jednom lovcu ni u ludilu ne bi palo na pamet da rizikuje paprenu kaznu za ubistvo pantera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA