≫ 

Slađa Delibašić šokirala: Znala sam da će me Đole zameniti Vesnom, bila mi je desna ruka

- Vesna je bila najbolja plesačica, bila mi je desna ruka ali ako su se oni našli, kakve ima veze - izjavila je Slađa

  • 3
Đole i Vesna Đogani, Slađana Delibašić Foto: A. Nalbantjan, ATA IMages

Slađa Delibašić je postala poznata u grupi "Đogani fantastiko", a javnost je bez daha pratila njen privatan život kada se razvodila od Đoleta Đoganija, koji se potom venčao sa tadašnjom plesačicom iz grupe Vesnom Đogani.

Njih troje danas imaju dobar odnos, a Slađa se osvrnula na to kako su njihove ćerke podnele razvod Đoleta i nje.

- Jako lako, šta sada, sve je to život. Imam dosta osuda od nekih žena kada nas vide zajedno sve na ručku, ja kažem uvek da moramo da prevaziđemo neke stvari i idemo dalje - priča Slađa i nastavlja:

- Vesna i Đole imaju savršen brak, idemo zajedno na ručak, a nekada dođu i ovde. Pijemo kafu i pričamo o našim dogodovštinama. Vesna je bila najbolja plesačica, bila mi je desna ruka ali ako su se oni našli, kakve ima veze.

Slađa se prisetila i trenutka kada je saznala da su Đole i Vesna započeli vezu, te priznala da se iznenadila, ali i znala da će biti zamenjena.

- Bilo mi je nekako čudno kada su oni započeli vezu, ja sam znala da ona želi da peva i da nastupa. Mi smo čak i snimile pesmu ‘Nikad više’ i već tada sam ja rekla Đoletu da će on mene da zameni sa Vesnom, imala sam intuiciju, tačno znam sve šta će se desiti - ispričala je pevačica za Novu.

Video: Slađa Delibašić u šestoj deceniji čini čuda na sobnom biciklu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljuba

    12. novembar 2022 | 15:27

    Slađa je carica, nije uobražena, i žena je normalnih svatanja.

  • Cvecka

    12. novembar 2022 | 17:39

    Ooo, nisam znala da je Sladja baba Vanga. Sve je ona znala, najpametnija je, najvrednija, najbolja igracica. Ma hajde zeno vise cuti. Sama si ostavila Djoleta i srljala iz veze u vezu, sve gori od goreg. A sad si pametna? Pa sto se onda nisi skrasila vec zavidis Vesni i Djoletu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA