≫ 

Ponovo se bruji o odonosu Marije Šerifović i Jovane Pajić: Otputovale u romantični grad

- Pišem, pa brišem, pa kažem boli me uvo pa me malo i ne boli. Nikad nisam ništa demantovala. Nemam ni ovde šta - napisala je Jovana

  • 5

U domaćoj javnosti se ponovo pokrenulo pitanje odnosa Jovane Pajić i Marije Šerifović, koje su više puta istakle da su dobre i bliske prijateljice.

I ništa tu ne bi bilo senzacionalno da mediji nisu počeli da bruje o njihovom odnosu, navodeći kako romantično šetaju Gradom ljubavi.

Naime, kako se navodi, njih dve su otišle na zajedničko putovanje, a kako se o tome piše, Jovana nije želela da prećuti, te je u svom stilu odgovorila.

- Pišem, pa brišem, pa kažem boli me uvo pa me malo i ne boli. Nikad nisam ništa demantovala. Nemam ni ovde šta, osim ovih insinuacija i malicioznog naslova - napisala je Jovana na svom storiju na Instagramu, pa nastavila:

- Nikad nikome nije palo na pamet da nas stavlja u ovaj kontekst više od jednu deceniju, a valjda kad se razvedeš, onda si ničiji, pa svako može da se češe i lepi etikete kako mu dune. Šta sam sve čula o sebi za ovih godinu dana, ovo mu dođe limunada. Nismo u vezi, ali priznajem, bila bi to ludilo senzacija! Predlažem da me pozoveš na dejt konačno ili da prestanemo da se družimo! Šta misliš? - pitala je ona i označila Mariju u objavi.

Marija Šerifović i Jovana Printskrin: Instagram/serifovic

Spekulacije o njihovom odnosu počele su nakon razvoda Saleta Cvetkovića i Jovane, kada su neki pomislili da je razlog za to Marija. Svo troje su to demantovali, a priče su se pokrenule jer mnogi nisu znali da se njih dve druže, što je široj javnosti postalo poznato kada su išle na odmor zajedno.

Marija je samo jednom pomenula da se druži sa Jovanom jer imaju zajedničko društvo, ali se i našalila na račun priča da je kriva za Jovanin razvod i to na koncertu.

Video: Marija Šerifović i Jovana Pajić u automobilu grme uz Hjurikejn i Loco Loco

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gole

    12. novembar 2022 | 16:27

    Meni nije jasno,ako si vec lezbejka,sto ne nadjes neku lepu devojku,a ne devojku koja lici na muskarca....pa budi onda sa muskarcem...

  • BG011

    12. novembar 2022 | 17:52

    Čudi me sto se ne smuva sa matorom !!

  • CECA

    12. novembar 2022 | 21:54

    Ova devojka je toliko iskompleksirana i zeljna medija da jexsada ovom.pricom dostigla vrhunac svojekarijere!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA