≫ 

Popularni Ajkula na konferenciji o filmu koji snima o sebi došao u jakni vrednoj 15.000 dolara

Goran je ambasador popualrnog brenda "Luj Viton", te je uvek od glave do pet obučen u skupoceni brend

  • 1
Goran Dželetović Ajkula Foto: Telegraf.rs

Srpski telohranitelj Goran Dželatović Ajkula već decenijama živi u Londonu, a svojim objavama i načinom života izazviva pažnju javnosti, ali i objavom da trenutno snima film o svom životu.

Tim povodom danas je u jednom beogradskom lokalu organizovao druženje sa medijima, a njegovo izdanje posebno je privuklo pažnju.

Naime, Goran je ambasador popualrnog brenda "Luj Viton", te je uvek od glave do pet obučen u skupoceni brend.

Ovog puta prošetao je u kožnoj jakni koja je na sebi imala iscrtan dobor pozant logo "Luj vitona", a čija cena je paprena.

Na zvaničnom sajtu cena jakne je čak nekoliko hiljada dolara, tačnije 15.000.

Podsetimo, za Gorana Dželatovića Ajkulu mnogi znaju da je srpski telohranitelj, koji je čuvao najpoznatije ličnosti svetskog džet seta - kao što su Madona, pric Hari, 50 sent...

Veliki broj ljudi je komenterasio kako Ajkula ima filmsku biografiju, a kako saznajemo od izvora bliskom telohranitelju - po njegovom životu će se snimati film.

Video: Borba protiv korone: Srpski telohranitelj u Luj Vitonu dok sveti Nikola sedi na zadnjem sedištu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    14. novembar 2022 | 22:50

    Dajte bre ljudi, nemoj te se sramotiti neznanjem. Ne postoji ambasador tog brenda. Niti je on kakav najpoznatiji telohranitelj na svetu. Lik je obican vratar u Londonu. Kakav film o njemu kakvi bakrači. U ovu našu jadnu Srbiju svaki dzovan može da dođje i da ispriča bilo kakvu glupost na televiziji i da mu to lagano prodje. Sto veća glupost to bolje prolazi. Daleko bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA